HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Mast bouwmarkt prijkt weer langs Blaloweg

Herplaatsing reclamemast HORNBACH geslaagd

Op het parkeerterrein van HORNBACH Zwolle prijkt de veertig meter hoge reclamemast. De herplaatsing van de nieuwe mast langs de Blaloweg is in twee etappes uitgevoerd. Dinsdag is de nieuwe zuil geïnstalleerd. Gisteravond is de reclamekrans hier bovenop getakeld.

Eind 2017 werd de eerder geplaatste reclamemast uit voorzorg verwijderd omdat deze mast niet volledig voldeed aan de kwaliteitseisen. “We wilden het zekere voor het onzekere nemen”, zegt Tonnie Balkema, vestigingsmanager van Hornbach Zwolle. “Daarna hebben we uitvoerig onderzoek laten doen en een nieuwe fabrikant ingeschakeld. De nieuwe mast is sterk verbeterd en voldoet volledig aan onze strenge kwaliteitseisen en die van de gemeente.”

Herplaatsing in twee etappes
Het reclameobject weegt vele tonnen. Het was dan ook passen en meten om de imposante kraan voor de installatie van de mast op de juiste plek te zetten. De plaatsing trok veel bekijks. Tonnie Balkema vervolgt: “Door de herplaatsing in twee etappes te plannen, hebben we hinder voor omwonenden, het verkeer en bezoekers zo veel mogelijk beperkt. We zijn trots dat de mast er weer staat.”

Lees ook ...