Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Mast bouwmarkt prijkt weer langs Blaloweg

Herplaatsing reclamemast HORNBACH geslaagd

Op het parkeerterrein van HORNBACH Zwolle prijkt de veertig meter hoge reclamemast. De herplaatsing van de nieuwe mast langs de Blaloweg is in twee etappes uitgevoerd. Dinsdag is de nieuwe zuil geïnstalleerd. Gisteravond is de reclamekrans hier bovenop getakeld.

Eind 2017 werd de eerder geplaatste reclamemast uit voorzorg verwijderd omdat deze mast niet volledig voldeed aan de kwaliteitseisen. “We wilden het zekere voor het onzekere nemen”, zegt Tonnie Balkema, vestigingsmanager van Hornbach Zwolle. “Daarna hebben we uitvoerig onderzoek laten doen en een nieuwe fabrikant ingeschakeld. De nieuwe mast is sterk verbeterd en voldoet volledig aan onze strenge kwaliteitseisen en die van de gemeente.”

Herplaatsing in twee etappes
Het reclameobject weegt vele tonnen. Het was dan ook passen en meten om de imposante kraan voor de installatie van de mast op de juiste plek te zetten. De plaatsing trok veel bekijks. Tonnie Balkema vervolgt: “Door de herplaatsing in twee etappes te plannen, hebben we hinder voor omwonenden, het verkeer en bezoekers zo veel mogelijk beperkt. We zijn trots dat de mast er weer staat.”

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één vestiging HORNBACH Vloeren in ons land. In de afgelopen zestien jaar werd HORNBACH vijftien keer verkozen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. In 2021 riepen consumenten HORNBACH.NL voor de vierde keer uit tot Beste Webshop in de categorie bouwmarkten. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall