HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Max Verstappen bij Hornbach Geleen

Formule 1-gezicht Olav Mol geeft live commentaar tijdens speciale Grand Prix

Max Verstappen is aanstaande zaterdag 12 september vanaf 15.00 uur in levenden lijve aanwezig bij Hornbach Geleen. Dé kans voor jong en oud om met deze rijzende ster van de autosport op de foto te gaan en even met hem te praten. Maar eerst binden 26 mensen op het virtuele circuit van Spa-Francorchamps de strijd aan om zich te kwalificeren voor de finale later dit najaar. Ook de bekende Formule 1-verslaggever Olav Mol is deze zaterdag aanwezig bij de pas geopende bouwmarkt aan de Einighauserweg 101. Hij geeft live commentaar tijdens de halve finale van de Verstappen Simulatie Wedstrijd bij Hornbach Geleen. Aansluitend vindt er een uitgebreid interview plaats tussen Max Verstappen en Olav Mol, waarbij ook het publiek vragen mag stellen.

Voor de deelnemers aan de wedstrijd bij Hornbach Geleen staan vijf finaleplaatsen op het spel. Die eindstrijd wordt verreden tijdens de openingsdag van Hornbach Best later dit jaar. Dan mogen deze nieuwe racetalenten het in de simulator opnemen tegen Max Verstappen zelf.

 

Met Max op de foto

Eind juli streden de deelnemers, in negen vestigingen van de projectbouwmarktketen, om een felbegeerde plek in de halve finale bij Hornbach Geleen. Alle uitdagers begonnen met een simulatie op het Italiaanse circuit van Monza. In elke vestiging stonden twee simulatoren opgesteld, zodat achttien coureurs tegelijkertijd konden racen. Om een level playing field te creëren voor de gevorderde en beginnende bestuurders, werd er op Monza gereden met automatisch schakelen en tractiecontrole. “In de halve finale van zaterdag zal het moeilijkheidsniveau omhooggaan”, kondigt het management van Max Verstappen aan. Dan knallen de 26 snelheidsduivels over het pittiger circuit van Spa-Francorchamps, onder toeziend oog van rising star Max Verstappen. Deze jongste Formule 1-coureur in de historie is zaterdagmiddag aanwezig om zijn potentiële concurrentie wat tips te geven en met fans op de foto te gaan.

Lees ook ...