HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Met Hornbach naar het hoogste niveau

Projectshow Hornbach juli in het teken van zolder verbouwen

Deze zomer op zolder niet stikken van de hitte? En daar later in het jaar niet sterven van de kou? Maar geen idee hoe je die ruimte met eigen handen wat aangenamer kunt maken? Medewerkers van Hornbach laten in juli zien hoe eenvoudig het is om deze klus zelf te klaren. Tijdens de projectshow van juli spijkeren zij ieder weekend de kennis bij over het renoveren van die bovenste etage.

De gratis toegankelijke projectshows van Hornbach vinden plaats van 3 juli tot en met 1 augustus; op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. De experts van de bouwmarkt geven het eerste half uur een demonstratie, waarna de bezoekers zelf met de aangereikte wijsheden aan de slag gaan; van het isoleren en afwerken (met gipsvezelplaten) van schuine daken tot het maken van scheidingswanden en opbouwen van vloeren.

Hornbach organiseert het hele jaar door projectshows, elke maand met een ander thema en uiteraard kosteloos bij te wonen. Tijdens de demonstraties op vrijdag en zaterdag laten de medewerkers van Hornbach precies zien hoe je een project aanpakt.

MontageService
Wie een verbouwing op zolder toch liever overlaat aan vakmensen, kan een beroep doen op de MontageService van Hornbach. Voor wanneer de tijd ontbreekt om zelf de handen uit de mouwen te steken, of omdat een project zo groot is dat extra handen welkom zijn. Vakkundige en betrouwbare servicepartners van Hornbach kunnen monteren, installeren en leggen. Meer informatie over deze unieke service (met ook hier vaste lage prijzen én garantie) is te vinden op www.hornbach/nl/montageservice.

Lees ook ...