Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Mijn hart ging sneller kloppen

Vinder gouden paasei Hornbach 3.000 euro rijker

Na een intensieve speuractie bij Hornbach heeft Wesley Barto (28) dit weekend hét gouden paasei gevonden. De Rotterdammer won dankzij deze vondst een Hornbach-cadeaukaart van 3.000 euro, die hij ontving uit handen van vestigingsmanager Charles van Geenen.

De jacht op dit gouden paasei werd op Witte Donderdag geopend en eindigde op zaterdagochtend, toen Wesley Barto na drie dagen zoeken het felbegeerde ei van slechts zes centimeter tussen de schappen aantrof. “Mijn hart ging sneller kloppen toen ik achter de gatenboren een touwtje zag met iets gouds eraan. Ik vertel het nu luchtig, maar ik wist niet hoe ik het had. Zo mooi! Echt een beloning voor het doorzetten. De aanhouder wint.”

Moed eigenlijk opgegeven

Wesley ging elke dag vroeg uit de veren, samen met zijn hond Broxs, om bij het openen van de winkeldeuren meteen naar binnen te kunnen. “Ik moest er echt op tijd bij zijn, met al die andere gelukszoekers om me heen. Ik begon bij de dierenafdeling en ben de paden een voor een afgegaan. Dan kom je er wel achter hoe groot deze bouwmarkt is en hoeveel 50.000 artikelen bij elkaar zijn. En iedereen in de winkel kende Broxs op een gegeven moment ook bij naam.” Een paar keer dacht hij aan opgeven, maar hij kon de verleiding toch niet weerstaan om door te zoeken. Maar na twee dagen wist ik het echt niet meer, ik had de moed eigenlijk opgegeven.”

De voldoening van een afgerond project

Zijn vriendin stimuleerde hem om zaterdag toch nog verder te zoeken, het ging tenslotte toch om een mooie kluif. Ze beloofde zelfs om op Tweede Paasdag, de laatste actiedag, mee te zoeken als het vandaag weer niet lukte. “Dat was gelukkig voor haar niet nodig”, vertelt Wesley, die tegen het einde van de middag langs de gereedschappen struinde en daar zelfs de palen controleerde. “Tot dat ik bij de gatenboren uitkwam. En toen zag ik dat touwtje hangen, man, dat gevoel …” ’s Avonds drong het pas echt door dat hij de winnaar was. “Dat was zo’n lekker gevoel. De voldoening van een afgerond project. Waar we die cadeaukaart aan gaan besteden? Om te beginnen met een lekkere tuinset en een mooi aquarium. En dan houden we nog wel een aardig tegoed over, want het viel me op dat de prijzen bij Hornbach erg meevallen. We gaan dus zeker iets moois vinden, de winkel kent voor mij tenslotte geen geheimen meer!”

Mijn hart ging sneller kloppen toen ik achter de gatenboren een touwtje zag met iets gouds eraan. Ik vertel het nu luchtig, maar ik wist niet hoe ik het had. Zo mooi! Echt een beloning voor het doorzetten. De aanhouder wint.
Wesley Barto, vinder Gouden Paasei Hornbach

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall