Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Tuinadvies Hornbach

Die mooie tuin heb je zelf in de hand

Extra Tuinadviesdag op zaterdag 29 april bij Hornbach

Wegens de grote stroom aanmeldingen voor de Tuinadviesdagen op 15 en 22 april heeft Hornbach een extra zaterdag ingepland voor klussers met groene vingers. Je kan nu ook op zaterdag 29 april terecht bij alle vestigingen van Hornbach voor 60 minuten persoonlijk advies van een onafhankelijke tuinontwerper. Kun jij wel wat hulp van een expert gebruiken? Schrijf je dan voor 25 euro in via hornbach.nl/tuinadvies en ontvang na afloop een tuinschets. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Tijdens de Tuinadviesdagen geeft een onafhankelijke tuinontwerper jou een uur lang persoonlijk advies over inrichting, planten en materiaalgebruik. Handig voor iedereen die graag de tuin onder handen wil nemen, maar niet goed weet waar te beginnen. Aan de hand van de wensen, afmetingen van de tuin en het budget, ontvang je na afloop tuinschets. Voeg aan je inschrijving een plattegrond en foto’s van je tuin toe, voordat je op gesprek komt. Op die manier kan de tuinontwerper je een concreet advies geven over hoe je jouw tuin helemaal lenteklaar maakt. Kijk voor meer informatie op hornbach.nl/tuinadvies

Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
vanhulzen•gummo•kicks
Tom Lebrechthausen
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 5430 5163
E-mail:hornbach@vhgk.nl
Over HORNBACH
Het van oorsprong Duitse familiebedrijf is in 1877 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. In 1997 opende HORNBACH de eerste Nederlandse vestiging in Zaandam. Inmiddels is dit aantal vertienvoudigd en met succes. HORNBACH won al meerdere malen de prestigieuze Retail Jaarprijs in de categorie “Beste Bouwmarkt van Nederland”. De basis van de succesvolle formule HORNBACH zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, een enorm assortiment, grote voorraden, deskundig advies en competente service. Elke dag, voor elke klant, voor elk project. Er is altijd iets te doen.
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Twitter
Social wall
Facebook
Social wall