Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Die mooie tuin heb je zelf in de hand

Extra Tuinadviesdag op zaterdag 29 april bij Hornbach

Wegens de grote stroom aanmeldingen voor de Tuinadviesdagen op 15 en 22 april heeft Hornbach een extra zaterdag ingepland voor klussers met groene vingers. Je kan nu ook op zaterdag 29 april terecht bij alle vestigingen van Hornbach voor 60 minuten persoonlijk advies van een onafhankelijke tuinontwerper. Kun jij wel wat hulp van een expert gebruiken? Schrijf je dan voor 25 euro in via hornbach.nl/tuinadvies en ontvang na afloop een tuinschets. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Tijdens de Tuinadviesdagen geeft een onafhankelijke tuinontwerper jou een uur lang persoonlijk advies over inrichting, planten en materiaalgebruik. Handig voor iedereen die graag de tuin onder handen wil nemen, maar niet goed weet waar te beginnen. Aan de hand van de wensen, afmetingen van de tuin en het budget, ontvang je na afloop tuinschets. Voeg aan je inschrijving een plattegrond en foto’s van je tuin toe, voordat je op gesprek komt. Op die manier kan de tuinontwerper je een concreet advies geven over hoe je jouw tuin helemaal lenteklaar maakt. Kijk voor meer informatie op hornbach.nl/tuinadvies

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Ilse Mijnders
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 426 00 456
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. HORNBACH won in 2018 voor de dertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Twitter
Social wall
Facebook
Social wall