Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Die mooie tuin heb je zelf in de hand

Extra Tuinadviesdag op zaterdag 29 april bij Hornbach

Wegens de grote stroom aanmeldingen voor de Tuinadviesdagen op 15 en 22 april heeft Hornbach een extra zaterdag ingepland voor klussers met groene vingers. Je kan nu ook op zaterdag 29 april terecht bij alle vestigingen van Hornbach voor 60 minuten persoonlijk advies van een onafhankelijke tuinontwerper. Kun jij wel wat hulp van een expert gebruiken? Schrijf je dan voor 25 euro in via hornbach.nl/tuinadvies en ontvang na afloop een tuinschets. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Tijdens de Tuinadviesdagen geeft een onafhankelijke tuinontwerper jou een uur lang persoonlijk advies over inrichting, planten en materiaalgebruik. Handig voor iedereen die graag de tuin onder handen wil nemen, maar niet goed weet waar te beginnen. Aan de hand van de wensen, afmetingen van de tuin en het budget, ontvang je na afloop tuinschets. Voeg aan je inschrijving een plattegrond en foto’s van je tuin toe, voordat je op gesprek komt. Op die manier kan de tuinontwerper je een concreet advies geven over hoe je jouw tuin helemaal lenteklaar maakt. Kijk voor meer informatie op hornbach.nl/tuinadvies

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall