Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Mysterie rond groot gereedschap opgelost

Hornbach maakt openingsdatum bouwmarkt Duiven op ludieke wijze bekend

Ze waren voor veel mensen een raadsel: de XXL-tools die de afgelopen dagen opdoken in het centrum van Duiven en de binnenstad van Arnhem. Vandaag werd het mysterie opgelost: het blijkt een ludieke actie van bouwmarkt Hornbach om de openingsdatum van de nieuwe vestiging in Duiven te onthullen.

De hamer van 6 meter lang, 2,5 meter hoog en ruim 300 kilo zwaar aan de Rijksweg in Duiven trok veel bekijks. En ook de gigantische bout in Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem deed voorbijgangers vragend opkijken. Vandaag verschenen er reusachtige verfblikken op de plek van de gereedschapsobjecten. Wie op de grote rode knop drukte kreeg het verlossende antwoord: Bouwmarkt Hornbach opent de deuren van de nieuwe vestiging in Duiven op woensdag 29 januari.

Grootste bouwmarkt van Gelderland
Hornbach Duiven is gelegen op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf en goed bereikbaar via de A12, afrit 27. Peter Vuijk, vestigingsmanager van de grootste bouwmarkt van Gelderland laat weten: “Met een oppervlakte van 16.500 m2 en een assortiment van 120.000 artikelen, is Hornbach Duiven een volwaardige projectbouwmarkt. De vestiging beschikt bovendien over een badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling, tuincentrum en drive-in.” Hornbach Duiven is de 15e vestiging van de bouwmarktketen in Nederland.

Feestelijke openingsweek
“Momenteel werken we hard aan het vullen van de schappen”, vervolgt Peter Vuijk. “Daarnaast bereiden we ons voor op de openingsweek. Met onder andere speciaal ingekochte artikelen, productdemonstraties en workshops belooft het een spektakel te worden voor jong en oud. We zijn op woensdag 29 januari vanaf 07.00 uur geopend.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall