HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Mysterie rond groot gereedschap opgelost

Hornbach maakt openingsdatum bouwmarkt Duiven op ludieke wijze bekend

Ze waren voor veel mensen een raadsel: de XXL-tools die de afgelopen dagen opdoken in het centrum van Duiven en de binnenstad van Arnhem. Vandaag werd het mysterie opgelost: het blijkt een ludieke actie van bouwmarkt Hornbach om de openingsdatum van de nieuwe vestiging in Duiven te onthullen.

De hamer van 6 meter lang, 2,5 meter hoog en ruim 300 kilo zwaar aan de Rijksweg in Duiven trok veel bekijks. En ook de gigantische bout in Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem deed voorbijgangers vragend opkijken. Vandaag verschenen er reusachtige verfblikken op de plek van de gereedschapsobjecten. Wie op de grote rode knop drukte kreeg het verlossende antwoord: Bouwmarkt Hornbach opent de deuren van de nieuwe vestiging in Duiven op woensdag 29 januari.

Grootste bouwmarkt van Gelderland
Hornbach Duiven is gelegen op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf en goed bereikbaar via de A12, afrit 27. Peter Vuijk, vestigingsmanager van de grootste bouwmarkt van Gelderland laat weten: “Met een oppervlakte van 16.500 m2 en een assortiment van 120.000 artikelen, is Hornbach Duiven een volwaardige projectbouwmarkt. De vestiging beschikt bovendien over een badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling, tuincentrum en drive-in.” Hornbach Duiven is de 15e vestiging van de bouwmarktketen in Nederland.

Feestelijke openingsweek
“Momenteel werken we hard aan het vullen van de schappen”, vervolgt Peter Vuijk. “Daarnaast bereiden we ons voor op de openingsweek. Met onder andere speciaal ingekochte artikelen, productdemonstraties en workshops belooft het een spektakel te worden voor jong en oud. We zijn op woensdag 29 januari vanaf 07.00 uur geopend.”

Lees ook ...