HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Nationaal klusspektakel: de Hornbach Bouwplaats

Bouwmarkt organiseert eerste editie jaarlijks event op 15 juni in Amsterdam

Eén. Groot. Spektakel. Dat wordt het op zaterdag 15 juni tijdens de allereerste editie van de Hornbach Bouwplaats in Amsterdam. Een klusfestival voor jong en oud, dat bol staat van spectaculaire activiteiten. Als klap op de vuurpijl vindt ook de finale van de wedstrijd ‘Beste Klusser van Nederland’ er plaats. Entreetickets kun je vanaf vandaag gratis bemachtigen via www.hornbachbouwplaats.nl.

“Eindelijk is het zo ver, een eigen Hornbach event”, vertelt Maarten Post, Marketing Manager Hornbach Nederland. “De Hornbach Bouwplaats is een walhalla voor alle Nederlandse klussers. Of je nu beginner of expert bent, iedereen kan meedoen. Doen! Want alleskunners willen soms ook gewoon eens kunnen ‘spelen’, experimenteren en proberen. En dat kan op de Hornbach Bouwplaats. Ongekende klusbeleving. Een strategische keuze in lijn met de visie die we hebben om alle Nederlanders fan van Hornbach te maken. Een event dat onze slogan ‘Er is altijd iets te doen’ meer dan waar maakt en past bij onze filosofie over de kracht van beleving in de marketing-mix.”

Actie en entertainment
Nadat de nieuwste klusgadgets zijn getest, de stormbaan is betreden en de kinderen bij de allergrootste openlucht kinderwerkplaats zijn ondergebracht, is er ook tijd om te genieten. Van het Dumpert-team bijvoorbeeld. Niet alleen nemen zij de presentatie van het evenement op zich, ze staan ook garant voor een vlammende barbecueshow.

Bloedstollende finalestrijd
Hoogtepunt van het evenement is de finale van de wedstrijd ‘Beste Klusser van Nederland’. Afgelopen weken hebben klushelden uit alle hoeken van het land zich via regionale voorrondes geplaatst. Moedig hen aan en zie met eigen ogen hoe ze met elkaar de strijd der elementen aangaan. Aarde, wind, vuur en water zijn het decor van een spectaculaire afvalrace met verschillende proeven die te gek zijn om te doen, maar ook heel gaaf zijn om naar te kijken. Een spannende integratie met eventpartners Gardena en Bison. De winnaar van de finale krijgt naast de Gouden Hamer ook landelijke roem, want hij of zij zal te zien zijn op billboards en abri’s door heel Nederland en advertenties in kranten en bladen.

Reserveer gratis kaarten
Er zijn 750 tickets beschikbaar voor de Hornbach Bouwplaats die op zaterdag 15 juni is geopend van 10.30 tot 16.00 uur. Maarten Post vervolgt: “Ja, we beginnen bescheiden, maar hebben plannen dit event de komende jaren sterk te laten groeien.” Toegang tot de Hornbach Bouwplaats is gratis. Entreekaarten kunnen worden gereserveerd via www.hornbachbouwplaats.nl, waar ook alle informatie over de locatie, bereikbaarheid en parkeren te vinden is.

Credits:
Naar idee van: HORNBACH Bouwmarkt Nederland
Organisatie: Fjuze
Eventpartners: Gardena, Boels Rental en Bison

Lees ook ...