HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Nieuwe HR-manager Hornbach Bouwmarkt Nederland

Nieuwe HR-manager Hornbach Bouwmarkt Nederland

Harald de Ruijter zet in op groei en ontwikkeling

Harald de Ruijter (45) is van start gegaan als HR-manager van Hornbach Bouwmarkt Nederland. Tot voor kort was hij werkzaam als HR-manager bij Kuehne + Nagel Logistics.

Na een carrière in de logistieke sector van ruim negen jaar is De Ruijter blij terug te keren naar de doe-het-zelf-branche. Eerder werkte hij als senior personeelsadviseur voor Van Neerbos Bouwmarkten (Franchisenemer van Gamma en Karwei Bouwmarkten). “Wat ik in het bijzonder interessant vind aan deze branche, is de dynamiek tussen klanten en medewerkers. Het geven van een goed advies is essentieel voor een bouwmarkt. En daar heb je gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers voor nodig.

Groei en ontwikkeling
Hornbach investeert als geen ander in haar medewerkers en biedt hen volop kansen zich verder te ontwikkelen. Van korte cursussen tot opleidingen op mbo en hbo-niveau. “Momenteel bestaat het Hornbach-team uit ruim 2.000 medewerkers”, vertelt De Ruijter. Maar daar blijft het niet bij. Komend voorjaar wordt in Zwolle de 14e Hornbach-vestiging geopend. Om de expansie die Hornbach voor ogen heeft, te realiseren, zijn meer servicegerichte, betrokken medewerkers nodig. Samen met het team ga ik mij hier volledig voor inzetten. Niet alleen door het aantrekken van nieuwe medewerkers, maar ook door te investeren in onze mensen. Zij zijn het grootste kapitaal van het bedrijf. Ik kijk er naar uit dat kapitaal nog sterker te maken”, aldus Harald de Ruijter.

 

Lees ook ...