Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Nieuwe HR-manager Hornbach Bouwmarkt Nederland

Nieuwe HR-manager Hornbach Bouwmarkt Nederland

Harald de Ruijter zet in op groei en ontwikkeling

Harald de Ruijter (45) is van start gegaan als HR-manager van Hornbach Bouwmarkt Nederland. Tot voor kort was hij werkzaam als HR-manager bij Kuehne + Nagel Logistics.

Na een carrière in de logistieke sector van ruim negen jaar is De Ruijter blij terug te keren naar de doe-het-zelf-branche. Eerder werkte hij als senior personeelsadviseur voor Van Neerbos Bouwmarkten (Franchisenemer van Gamma en Karwei Bouwmarkten). “Wat ik in het bijzonder interessant vind aan deze branche, is de dynamiek tussen klanten en medewerkers. Het geven van een goed advies is essentieel voor een bouwmarkt. En daar heb je gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers voor nodig.

Groei en ontwikkeling
Hornbach investeert als geen ander in haar medewerkers en biedt hen volop kansen zich verder te ontwikkelen. Van korte cursussen tot opleidingen op mbo en hbo-niveau. “Momenteel bestaat het Hornbach-team uit ruim 2.000 medewerkers”, vertelt De Ruijter. Maar daar blijft het niet bij. Komend voorjaar wordt in Zwolle de 14e Hornbach-vestiging geopend. Om de expansie die Hornbach voor ogen heeft, te realiseren, zijn meer servicegerichte, betrokken medewerkers nodig. Samen met het team ga ik mij hier volledig voor inzetten. Niet alleen door het aantrekken van nieuwe medewerkers, maar ook door te investeren in onze mensen. Zij zijn het grootste kapitaal van het bedrijf. Ik kijk er naar uit dat kapitaal nog sterker te maken”, aldus Harald de Ruijter.

 

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall