Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Nieuwe HR Manager Hornbach

De directie van Hornbach Nederland heeft Chris van den Akker (37) benoemd totHR Manager. Voorheen werkte hij in diverse HR-functies voor respectievelijk Ahold, McDonald’s Nederland, Jumbo Supermarkten en Maxeda (V&D/Praxis). Van den Akker is de opvolger van Wim Sigmond, die zich nu volledig kan toeleggen op het financieel directeurschap bij de doe-het-zelfketen.

Als de nieuwe HR Manager versterkt Chris van den Akker het managementteam en is hij eindverantwoordelijk voor HR van Hornbach in Nederland. Speerpunten in zijn takenpakket zijn goed werkgeverschap en talentmanagement. “In grote lijnen betekent dat de juiste persoon op de juiste plek positioneren en mensen op de juiste manier opleiden”, zegt Van den Akker. “Wat ik daarbij heel belangrijk vind binnen een organisatie, is discipline, oftewel afspraak is afspraak. Fouten maken is menselijk, maar leer ervan en ontwikkel je. Dat is ook de kracht van Hornbach: aan de ene kant is alles strak georganiseerd, maar aan de andere kant is er ruimte om zaken snel voor elkaar krijgen en jezelf te ontplooien. Er staat een flexibele organisatie met een sterke identiteit.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall