Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Nieuwe Inkoopleider Hornbach Nederland

De directie van Hornbach Nederland heeft Hans van Bemmel per 1 mei benoemd tot Inkoopleider Nederland. Hij was eerder werkzaam bij diverse supermarktgroothandels en streek rond het millennium neer bij Hornbach als Inkoper Tuin.

Als de nieuwe versterking voor het managementteam is Hans van Bemmel eindverantwoordelijk voor het inkoopbeleid van Hornbach in Nederland. Speerpunt van zijn takenpakket is het bepalen en bewaken van de strategie voor assortiment, presentatie en prijs. “Typerend voor ons inkoopbeleid is dat er een grote organisatie uit Duitsland achter ons staat, waardoor wij ons inkoopvolume kunnen bundelen. Tegelijkertijd zijn we in staat het assortiment, waar nodig, af te stemmen op de Nederlandse markt.”

Betrokkenheid

De functie van inkoper bij Hornbach is volgens Van Bemmel veel breder dan alleen het inkopen van het assortiment; de inkoper is ook verantwoordelijk voor presentatie, aftersales en voor de marketing van de producten. “Dat is een groot verschil ten opzichte van andere inkoopgerichte organisaties. Dit uitgebreide takenpakket versterkt volgens onze visie de betrokkenheid van inkopers bij de verkoop.” Daarop inhakend, benadrukt Van Bemmel dat het uitgebreide assortiment van Hornbach uniek is voor de Nederlandse markt. “Hetzelfde geldt voor de aanwezige voorraad in de winkels, waarvan het volume aanzienlijk groter is dan bij onze concurrenten. En daarbij is prijs een speerpunt, ondersteund door onze laagsteprijsgarantie. Tevens richt Hornbach zich alleen op bouwmarkt- en tuincentra-artikelen en niet op branchevreemde producten.”

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall