HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Nieuwe marketingmanager Hornbach

Nieuwe marketingmanager Hornbach

De directie van Hornbach Nederland heeft Michel van Slingerland (31) benoemd tot marketingmanager voor Hornbach Nederland. Hij werkt sinds januari 2008 op de marketingafdeling van de doe-het-zelfketen en is de opvolger van Corine Everts.

Per 1 september 2010 is Michel van Slingerland aangesteld als het nieuwe hoofd marketing, waarbij hij verantwoordelijk is voor de aansturing van de marketing- en reclameactiviteiten van Hornbach in Nederland. Speerpunt in zijn takenpakket is het verder bouwen aan de ontwikkeling van digitale media, een discipline die hij in zijn vorige functie (als coördinator digitale media) al in de steigers had gezet.
“IJzeren wet in de marketing van nu is dat de klant het moment van (media)consumptie en de wijze waarop bepaalt”, zegt Van Slingerland. “Het is aan ons om die klant op het juiste moment met de juiste boodschap via het juiste kanaal te bereiken. En daar moet de nieuwe website, die we binnenkort gaan lanceren, een prominente rol in gaan spelen. We onderzoeken momenteel wat voor Hornbach verder de juiste manier is om nieuwe communicatiemiddelen in te zetten. Erg interessant en spannend dat ik de kartrekker daarvan mag zijn.”

Lees ook ...