HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Obstacle run bij HORNBACH Apeldoorn

Zinderend sportevenement voor het goede doel op zondag 3 oktober

Vlieg door de lucht aan de trapeze, dompel jezelf onder in de poolside en hang als Tarzan aan de monkeybars. Sportievelingen kunnen zich helemaal uitleven tijdens de obstacle run bij HORNBACH Apeldoorn op 3 oktober. Een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe projectbouwmarkt en iets goeds te doen voor IC-patiënten. De volledige opbrengst van het event wordt namelijk gedoneerd aan de Stichting Buitenruimte Gelre, die serres en daktuinen maakt naast IC-afdelingen.

Door de modder, over de vlammen, tijgeren, opstaan en weer doorgaan. Op 3 oktober is er een obstacle run van 1.200 meter met vijfentwintig extreme hindernissen. De HORNBACH Hammerrun, zoals hij officieel heet, vindt plaats rondom de nieuwe bouwmarkt in Apeldoorn. Deelnemers mogen in een uur zoveel mogelijk rondjes afleggen. “Ja, wij maken onze slogan Er is altijd iets te doen graag waar”, vertelt Maarten Post, Hoofd Marketing & Communicatie HORNBACH Bouwmarkt Nederland. Met deze obstacle run laten we deelnemers uit Apeldoorn en omstreken kennismaken met alles waar wij als bouwmarkt voor staan: lef, energie, kracht en doorzettingsvermogen. Precies wat doe-het-zelvers in zich hebben.”

Tickets vanaf nu te koop
Jong en oud kunnen deelnemen aan de obstacle run. Iedereen vanaf 16 jaar mag zelfstandig meedoen. Tussen 09.00 en 16.00 uur wordt ieder uur gestart. Tijdens de family-waves om 13.00 en 14.00 uur kunnen ouders met kinderen vanaf 8 jaar het parcours afleggen. Tickets kosten € 3,45 per persoon. Deze kun je reserveren via de website hornbachhammerrun. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Buitenruimte Gelre, die serres en daktuinen naast IC-afdelingen maakt bij ziekenhuizen in de regio Apeldoorn.

Hamerrun coronaproof
Let op: de Hammerrun is een coronaproof evenement. In totaal kunnen er 750 sportievelingen meedoen; ieder uur start er een groep deelnemers. Alleen deelnemers kunnen het terrein op. Zij laten een geldige QR-code uit de CoronaCheck-app zien, beantwoorden checkvragen, hun temperatuur wordt gemeten via het voorhoofd en dan starten ze hun sportieve avontuur.

Lees ook ...