Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Obstacle run bij Hornbach Duiven

Bloedstollend evenement voor het goede doel op zaterdag 11 januari

Kruip door de modder, duik in het ijs en spring over vuur … Deze en nog zeventien andere bloedstollende activiteiten zijn onderdeel van de obstacle run die bouwmarkt Hornbach in Duiven organiseert op zaterdag 11 januari. De opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting De Goede Doelen Duiven-Westervoort.

Eén. Groot. Spektakel. Dat wordt het op zaterdag 11 januari tijdens de allereerste editie van De Hornbach Hammerrun. Een obstacle run van 700 meter met twintig extreme hindernissen. Deelnemers krijgen een uur de tijd om het rondje af te leggen, en wie weet wel twee keer. Doe de Mud Crawl en trotseer de Monkey Bars. “Ja, wij maken onze slogan Er is altijd iets te doen graag waar”, vertelt Maarten Post, Marketingmanager Hornbach Bouwmarkt Nederland. Deze obstacle run laat deelnemers uit Duiven en omstreken kennis maken met alles waar wij als bouwmarkt voor staan: lef, energie, kracht en doorzettingsvermogen. Precies wat doe-het-zelfvers in zich hebben.”

Meedoen voor Stichting De Goede Doelen Duiven-Westervoort
Jong en oud kunnen deelnemen aan de obstacle run. Tussen 09.00 uur en 16.00 uur wordt ieder uur gestart. Tijdens de family-waves om 13.00 en 14.00 uur kunnen ouders met kinderen vanaf 8 jaar het parcours afleggen. Begin het nieuwe jaar fit en overwin de obstakels. Tickets, € 3,45 per persoon, kun je reserveren via de website www.hornbachhammerrun.nl. De opbrengst wordt gedoneerd aan stichting De Goede Doelen Duiven-Westervoort.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 22.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels vijftien vestigingen in ons land. In de afgelopen zestien jaar werd HORNBACH vijftien keer op rij verkozen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. In 2021 riepen consumenten HORNBACH.NL voor de vierde keer uit tot Beste Webshop in de categorie bouwmarkten. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall