HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Obstacle run bij HORNBACH Enschede

Spectaculair sportevenement voor het goede doel op zondag 13 maart

Tijgeren als een militair, slingeren als Tarzan. Tijdens de obstacle run bij HORNBACH Enschede op 13 maart daag je jezelf spectaculair uit. En elke deelnemer is een winnaar: ze ervaren niet alleen op een unieke manier waar de nieuwe projectbouwmarkt voor staat, maar steunen ook kansarme kinderen. De volledige opbrengst van het event wordt namelijk gedoneerd aan de Stichting Leergeld Enschede, die zich inzet voor kinderen van ouders met schulden of lage inkomens.

Klim over muren, kruip door de modder en spring over het vuur. Op 13 maart is er in Enschede een obstacle run van ruim een kilometer met vijfentwintig extreme hindernissen. De HORNBACH Hammerrun vindt plaats rondom de nieuwe projectbouwmarkt. Een heel uur lang kan elke deelnemer de obstakels blijven overwinnen: in die tijd mogen ze zoveel rondjes afleggen als ze kunnen. “Ja, wij maken onze slogan Er is altijd iets te doen graag waar”, vertelt Jeroen Christenhusz, Vestigingsmanager HORNBACH Bouwmarkt Nederland. “Met deze obstacle run laten we deelnemers uit Enschede en omstreken kennismaken met alles waar wij als bouwmarkt voor staan: lef, energie, kracht en doorzettingsvermogen. Precies wat doe-het-zelvers in zich hebben.”

Tickets vanaf nu te koop
Jong en oud kunnen deelnemen aan de obstacle run. Iedereen vanaf 16 jaar mag zelfstandig meedoen. Tussen 10.00 en 14.00 uur wordt er elk uur gestart. In totaal zijn er dus vijf waves. Tijdens de family-waves om 12.00 en 13.00 uur leggen ouders samen met hun kinderen vanaf 8 jaar het parcours af. Tickets zijn zo goed als gratis: HORNBACH vraagt alleen €3,45 servicekosten per persoon. Je reserveert je ticket via de website HORNBACH hammerrun. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Leergeld Enschede, die kinderen uit kansarme gezinnen steunt, bijvoorbeeld door ze sportlessen aan te bieden, lidmaatschappen van verenigingen, of elektronische apparatuur.

Hammerrun coronaproof
Let op: de Hammerrun is een coronaproof evenement. In totaal kunnen er 1250 sportievelingen meedoen; ieder uur start er een groep deelnemers. Vanzelfsprekend houden we ons aan de dan geldende coronamaatregelen.

Lees ook ...