Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Openingsdatum Hornbach Best officieel bekend

Bouwmarkt en tuincentrum met drive-in op 4 november open

Hornbach Nederland heeft vandaag de officiële openingsdatum van de nieuwe vestiging in Best bekendgemaakt. Vanaf woensdag 4 november is deze projectbouwmarkt vol in bedrijf. De circa 150 medewerkers zijn nu bezig met de laatste loodjes. “Alle aandacht gaat uit naar het inrichten van de winkel en vullen van de schappen”, zegt vestigingsmanager Jos van der Gun. “Alle artikelen moeten een plek krijgen, dus we moeten met zijn allen nog even flink de mouwen opstropen om de openingsdatum te halen.”

Vorige maand opende Hornbach nog een vestiging in Geleen. De nieuwste loot aan de stam in Best is de elfde van de projectbouwmarktketen in Nederland en de derde (na Breda en Tilburg) van Noord-Brabant. Deze gecombineerde bouw- en tuinmarkt is afgestemd op klanten die grote en kleine projecten willen aanpakken. Hornbach Best, op een terrein van 38.000 m2, is verrezen aan de Zandstraat 15, direct bij afrit 28 van de A2 in de gemeente Best (ten noorden van Eindhoven). Het gaat om een volwaardige regionale projectbouwmarkt met tuincentrum, dierenafdeling, drive-in én Bad- en Keukenstudio.

Bad- en Keukenstudio: vakhandel binnen de bouwmarkt
De Bad- en Keukenstudio van Hornbach is een speciale service voor klanten van de sanitair- en keukenafdeling. Met deze Bad- en Keukenstudio gaat de projectbouwmarktketen verder dan de traditionele verkoop van sanitair in een bouwmarkt. De bezoeker waant zich bij een speciaalzaak. “De inrichting van badkamer of keuken vormt niet meer een sluitstuk bij het inrichten van een woning”, licht Jos van der Gun toe. “Het zijn investeringen waarbij begrippen als competentie, kwaliteit en betrouwbaarheid doorslaggevend zijn. Met het opzetten van een uitgebreide show kan de klant samen met de verkoopspecialist op ideeën komen. Op die manier wordt het bezoek aan de bouwmarkt voor de klant echt een belevenis. Die kan bij de Bad- en Keukenstudio zijn complete project samenstellen, waarbij Maatwerk met een hoofdletter wordt geschreven. Niet alleen bij het maken van een detailtekening, maar ook bij transport en montage. Bij de montage van badkamer of keuken zal de aannemer ervoor zorgen dat in alle voorkomende werkzaamheden kan worden voorzien. De klanten hebben als groot voordeel dat ze niet meer zelf contact hoeven op te nemen met allerlei aannemers. Er is maar één aanspreekpunt, en dat is Hornbach.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall