Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Palletmeubels maken bij Hornbach

Bouwmarkt organiseert workshops in april

Elk weekend in april organiseert Hornbach een Projectshow ‘Meubels Maken’. Tijdens deze gratis en interactieve sessies van een uur worden onder begeleiding van experts meubelstukken gemaakt. De bouwmarkt organiseert de workshop iedere vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 14.00 en 16.00 uur.

Aan de slag met pallets en kisten
“Tijdens deze projectshow maken we stoere meubels van pallets en kisten”, vertelt Marketing Manager Maarten Post. “Ontdek hoe gaaf het is je eigen meubels in elkaar te zetten. Van boekenkast tot bureau en bank. Speciale aandacht is er voor verstek zagen. Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen.”

Toekijken, meedoen, vragen stellen
De specialisten van de bouwmarkt, starten de workshop met een korte introductie. Daarna worden de handen uit de mouwen gestoken en gaan deelnemers zelf aan de slag. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen. Ook worden tips gegeven over het benodigde gereedschap en materialen als hout en verf voor de finishing touch.

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.hornbach.nl/projectshow.

Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Ilse Mijnders
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 426 00 456
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. HORNBACH won in 2018 voor de dertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Volg Hornbach:

Twitter
Social wall
Facebook
Social wall