Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Palletmeubels maken bij Hornbach

Bouwmarkt organiseert workshops in april

Elk weekend in april organiseert Hornbach een Projectshow ‘Meubels Maken’. Tijdens deze gratis en interactieve sessies van een uur worden onder begeleiding van experts meubelstukken gemaakt. De bouwmarkt organiseert de workshop iedere vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 14.00 en 16.00 uur.

Aan de slag met pallets en kisten
“Tijdens deze projectshow maken we stoere meubels van pallets en kisten”, vertelt Marketing Manager Maarten Post. “Ontdek hoe gaaf het is je eigen meubels in elkaar te zetten. Van boekenkast tot bureau en bank. Speciale aandacht is er voor verstek zagen. Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen.”

Toekijken, meedoen, vragen stellen
De specialisten van de bouwmarkt, starten de workshop met een korte introductie. Daarna worden de handen uit de mouwen gestoken en gaan deelnemers zelf aan de slag. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen. Ook worden tips gegeven over het benodigde gereedschap en materialen als hout en verf voor de finishing touch.

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.hornbach.nl/projectshow.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één vestiging HORNBACH Vloeren in ons land. In de afgelopen zestien jaar werd HORNBACH vijftien keer verkozen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. In 2021 riepen consumenten HORNBACH.NL voor de vierde keer uit tot Beste Webshop in de categorie bouwmarkten. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall