HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Peter Vuijk: trotse vestigingsmanager Hornbach Duiven

“We zijn de meest onderscheidende bouwmarkt van Gelderland”

Klussers uit Duiven en omstreken kijken al maanden uit naar het voorjaar van 2020. Dan opent Hornbach de deuren van haar eerste vestiging op Gelderse bodem. Het paradijs voor klussers, zo laat de kersverse vestigingsmanager Peter Vuijk weten: “Ons assortiment telt 120.000 verschillende artikelen. Dat is toch fantastisch!”

Momenteel wordt er in de bouwmarkt hard gewerkt aan het vullen van de schappen. “Dat is een geweldige logistieke operatie, die we in fases uitvoeren”, licht Peter Vuijk toe. “Maar gelukkig doe ik dat niet alleen. We hebben een vakkundig team van 200 collega’s klaarstaan. De afgelopen maanden zijn zij net als ikzelf ingewerkt in vestigingen in de buurt. Maar niks leuker natuurlijk dan starten in je eigen bouwmarkt. Het inrichten doen we dan ook met z’n allen. Zo weet iedereen meteen waar alle producten staan en raken collega’s op elkaar ingespeeld.”

Onderscheidend in assortiment en advies
Hornbach Duiven is een volwaardige projectbouwmarkt met badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling en tuincentrum. Bovendien beschikt Hornbach Duiven over een drive-in. “We zijn de meest onderscheidende bouwmarkt van Gelderland”, vervolgt Peter. “Dat zit ‘m niet alleen in het brede assortiment, maar ook in de deskundigheid van onze medewerkers. Vakkennis en praktijkervaring zijn alom aanwezig. Ja daar ben ik trots op! Wist je trouwens dat de gemiddelde leeftijd van ons team 38 jaar is?”

Obstacle run voor het goede doel
Voor wie zijn nieuwsgierigheid niet langer kan bedwingen is er goed nieuws. Hornbach verwelkomt enthousiaste klussers graag op zaterdag 11 januari, wanneer op het terrein van de bouwmarkt in Duiven een obstacle run plaatsvindt. Peter: “Dat wordt een groot spektakel.” Deelnemers krijgen een uur de tijd om 20 bloedstollende obstakels te trotseren. Zoals de Fire Jump, de Mud Crawl en de Monkey Bars. Inschrijven kan via de website www.hornbachhammerrun.nl. De opbrengst van deze actie wordt gedoneerd aan Stichting Goede Doelen Duiven-Westervoort.

Lees ook ...