HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Professioneel advies tijdens tuinadviesdagen van HORNBACH

Advies van experts voor jouw droomtuin op 23 maart en 30 maart

Na een grauwe kletsnatte winter beginnen de handen weer te jeuken om tijdens de zonnige lentedagen de tuin aan te pakken. Daarom organiseert HORNBACH op zaterdag 23 maart en zaterdag 30 maart de tuinadviesdagen. Deze dagen bieden de unieke kans om persoonlijk advies te krijgen van onafhankelijke tuinontwerpers.

Het aanbreken van het voorjaar geeft verse energie voor een nieuw begin. Tijd om de tuin op orde te brengen om te kunnen genieten van het buitenleven. “De lente is het perfecte moment om je tuin een nieuwe uitstraling te geven. We begrijpen dat veel klanten na het natte voorjaar verlangen naar een frisse start. Onze tuinadviesdagen zijn de ideale gelegenheid om dit verlangen om te zetten in een concreet plan”, zegt Maarten Post, Hoofd Inkoop & Marketing bij HORNBACH. “Professionele tuinadviseurs nemen bij HORNBACH een uur de tijd voor een persoonlijk adviesgesprek. Zij maken zelfs een eerste ontwerpschets en geven professioneel advies voor een tuin die aansluit bij je persoonlijke wensen.”

 

Inspirerend professioneel
Tijdens een adviesgesprek komen foto’s op tafel die mensen meebrengen van hun huidige tuin. “Elke tuin is per slot van rekening uniek en iedereen heeft andere wensen”, vertelt Maarten. “De één gaat voor een weelderige plantentuin en de ander heeft liever een praktische tuinkas, een stijlvolle schutting of sierlijke bestrating. Aan de hand van de foto’s en hun persoonlijke wensen, kan iedereen die langskomt rekenen op een inspirerend gesprek en professioneel advies. Hierin wordt niet alleen rekening gehouden met de inrichting van de tuin maar ook met het materiaalgebruik, de beplanting en uiteraard de ligging van de tuin.”

 

Reserveer je plek op tijd
De tuinadviseurs zijn op zaterdag 23 en zaterdag 30 maart aanwezig bij HORNBACH. Voor slechts €25 krijg je een uur lang advies op maat om de tuin van je dromen te realiseren. De belangstelling voor de tuinadviesdagen is altijd groot. De beschikbaarheid van de adviseurs is echter beperkt. Belangstellenden moeten zich daarom vooraf aanmelden via www.hornbach.nl/tuinadvies. Wacht niet te lang, want vol=vol.

Lees ook ...