Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Professioneel tuinadvies tijdens tuinadviesdagen van HORNBACH

Tuinadviesdagen op 18 en 25 maart

Met het voorjaar voor de deur, jeuken bij velen de handen alweer om de tuin aan te pakken. Een project waar veel mensen graag mee aan de slag willen, maar niet goed weten hoe. HORNBACH organiseert daarom op zaterdag 18 en zaterdag 25 maart de tuinadviesdagen. Mensen die binnenkort hun tuin in topconditie willen brengen, kunnen tijdens deze dagen advies inwinnen bij een onafhankelijke tuinontwerper.

De lente breekt bijna aan en dan begint het buitenleven weer. De tijd om volop te kunnen genieten van een prachtige tuin. Nu is dan ook het uitgelezen moment om de tuin in topconditie te brengen. “We merken dat we alweer veel klanten over de vloer krijgen die met hun tuinproject aan de slag willen”, vertelt Maarten Post, Hoofd Marketing & Communicatie. “Zij vragen ons wat ze allemaal moeten doen om hun tuin op te knappen, of zelfs compleet te vernieuwen. Speciaal voor hen organiseren wij de tuinadviesdagen. Professionele tuinontwerpers maken tijdens een adviesgesprek van een heel uur een professionele schets en geven daarbij tips hoe je je tuin aan kunt laten sluiten op al je wensen”.

Volop inspiratie en professioneel advies
Tijdens een adviesgesprek bekijken de tuinontwerpers de foto’s die mensen meebrengen van hun huidige tuin. Elke tuin is immers uniek. Vervolgens inventariseren zij de persoonlijke wensen. De één wil een vijver, de ander kunstgras en de volgende vooral veel planten. Op basis van al deze informatie, maken de ontwerpers direct een eerste ontwerpschets. Maarten: “Iedereen die langskomt voor een gesprek, kan rekenen op meer dan genoeg inspiratie. Daarbij krijgen ze een professioneel advies over de inrichting van de tuin, het materiaalgebruik en beplanting waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de ligging van de tuin.”

Wees er snel bij
De tuinontwerpers zijn op zaterdag 18 en zaterdag 25 maart aanwezig bij HORNBACH. Het aantal adviesgesprekken is beperkt dus belangstellenden moeten zich van tevoren aanmelden. De kosten van een professioneel tuinadviesgesprek inclusief een schets bedragen slechts € 25,00. Aanmelden kan van 13 februari tot en met 13 maart via de website www.hornbach.nl/tuinadvies. Wacht niet te lang, want vol = vol.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall