Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
ProfiBoek 2015 deze week gelanceerd

ProfiBoek 2015 deze week gelanceerd

Tijdbesparende klusbijbel voor professionals volledig geüpdatet voor 2015

Welke zzp’er wil geen tijd besparen? Wie is niet geholpen met een bruikbare tip of een heldere productvergelijking? Precies. Dat is de reden waarom Hornbach al jarenlang het ProfiBoek uitbrengt: dé catalogus die helemaal is afgestemd op de informatiebehoefte van vakmensen. Deze week wordt het nieuwe ProfiBoek 2015 gelanceerd, volledig geüpdatet en overzichtelijk.

Op vrijwel elke bouwplaats is het ProfiBoek tegenwoordig onderdeel van de standaarduitrusting. Het is dan ook een heuse klusbijbel met ruim 7.500 artikelen voor elk project, compleet met omschrijving én prijsgarantie. Bouwmaterialen, machines, gereedschap, sanitair, elektra, bouwelementen, verf/beitsen, vloerbedekking, behang en een omvangrijk servicepakket: alles overzichtelijk gerangschikt en opnieuw geactualiseerd.

“De editie 2015 is alweer het zevende ProfiBoek dat we uitgeven. Het is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde catalogus, die klanten geregeld gebruiken bij het opmaken van offertes”, aldus Michael van der Geest, Profimanager van Hornbach.

ProfiConcept voor vakmensen
Het ProfiBoek maakt deel uit van het door Hornbach ontwikkelde ProfiConcept, voor vakmensen in de bouw. De meerwaarde van dit ProfiConcept zit onder andere in de persoonlijke benadering, de ruime openingstijden (van 07.00 uur tot 21.00 uur) en de flexibele betaalmogelijkheden (achteraf en op rekening) voor zelfstandige ondernemers. Daarnaast neemt Hornbach probleemloos goederen terug van ProfiConcept-leden en biedt het hun Profipacks aan, waarvoor geldt: meer kopen = minder betalen. Leden kunnen online goederen bestellen en die op het adres van hun keuze laten afleveren. Ook in de bouwmarkten worden er geregeld speciaal voor deze vakmensen evenementen georganiseerd. Zo komen er leveranciers op bezoek om ProfiConcept-leden te informeren en materialen te demonstreren.

Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
vanhulzen•gummo•kicks
Tom Lebrechthausen
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 5430 5163
E-mail:hornbach@vhgk.nl
Over HORNBACH
Het van oorsprong Duitse familiebedrijf is in 1877 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. In 1997 opende HORNBACH de eerste Nederlandse vestiging in Zaandam. Inmiddels is dit aantal vertienvoudigd en met succes. HORNBACH won al meerdere malen de prestigieuze Retail Jaarprijs in de categorie “Beste Bouwmarkt van Nederland”. De basis van de succesvolle formule HORNBACH zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, een enorm assortiment, grote voorraden, deskundig advies en competente service. Elke dag, voor elke klant, voor elk project. Er is altijd iets te doen.

Volg Hornbach:

Twitter
Social wall
Facebook
Social wall