Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

ProfiEvent HORNBACH Breda: Leveranciers laten zien wat ze in huis hebben

Een leerzame en leuke dag voor professionele klussers

Op donderdag 4 mei is HORNBACH Breda het paradijs voor professionele klussers. Bijna 30 leveranciers van Nederlands grootste bouwmarktketen laten deze dag zien wat ze allemaal in huis hebben voor professionals. Het event staat bol van demonstraties en bezoekers kunnen vele producten eigenhandig testen. En met een stevige hap eten, een drankje en livemuziek, wordt ook aan de arbeidsvitaminen gedacht.

Met de ProfiService van HORNBACH besparen klusprofessionals veel tijd en geld. Logisch dus dat steeds meer zelfstandige klusprofessionals en kleine en middelgrote klusbedrijven de bouwmarktketen weten te vinden voor hun projecten. Professionals kunnen bij HORNBACH terecht voor een ruim assortiment aan gereedschap en werkmateriaal van verschillende leveranciers. Op 4 mei zijn vele leveranciers aanwezig bij de HORNBACH-vestiging in Breda om professionele klussers alles te vertellen over hun producten. Naast de leveranciers van gereedschap en werkmateriaal zijn er ook leveranciers die diensten aanbieden, zoals DoucheSimpel en Noodkeuken. Daarnaast is Work System aanwezig als specialist in het inrichten van klusbussen.

Nog professioneler
De leveranciers laten tijdens de demonstraties niet alleen producten zien, maar ook hoe ze werken. Tijdens enkele demo’s kunnen professionele klussers ook zelf aan de slag om producten te testen. Bezoekers van het ProfiEvent krijgen zo een goed beeld van het volledige assortiment producten en diensten waarmee ze hun projecten nog makkelijker kunnen uitvoeren.

Braadworst en springkussen
Het ProfiEvent is niet alleen een nuttige en leerzame dag voor de klusprofessionals. Omdat het event midden in de meivakantie valt, is er ook gedacht aan de rest van het gezin. Voor kinderen is er een springkussen en er is een compleet horecaplein ingericht. Er staan voldoende banken en -tafels met alle gelegenheid om op het gemak en gezellig met elkaar wat te eten en te drinken. Op een reusachtige BBQ-kar worden échte Duitse braadworsten klaargemaakt, geserveerd op een vers broodje. Daarnaast is er een Griekse kok aanwezig en een heuse Borrelbus waar klanten ook wat te eten en drinken kunnen kopen.

Wil jij als professional aanwezig zijn bij dit gratis event? Schrijf je dan in op https://www.visitorcontrol.com/hornbach/nl/1953/register.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall