HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

ProjectShow: ‘Besparen door isoleren’

Gratis demonstraties in februari en maart bij HORNBACH Alblasserdam

Sinds we te maken hebben met torenhoge energieprijzen proberen veel mensen hun energieverbruik omlaag te brengen. Isoleren is één van de meest logische oplossingen daarvoor. Maar waar begin je? En hoe pak je het aan? Voor iedereen die wil leren isoleren, organiseert HORNBACH in februari en maart de ProjectShow ‘Besparen door isoleren’. Schrijf je gratis in voor een live demonstratie van de adviseurs bij HORNBACH Alblasserdam, zodat je jezelf daarna direct kunt beschermen tegen kou én hoge kosten.

“Met een paar isolatieprojecten, is er al veel te winnen”, vertelt Simon Oosterom, vestigingsmanager van HORNBACH Alblasserdam. “Het zijn investeringen in tijd en geld die je energierekening meteen omlaag kunnen brengen. Bovendien wordt je huis er ook nog eens een stuk duurzamer van. Als dat geen win-win is!”

Live demonstratie
De adviseurs van HORNBACH vertellen tijdens de ProjectShow over allerlei verschillende oplossingen. Zoals het isoleren van vloeren, wanden, zolders en kleinere isolatieprojecten. Ze demonstreren met welke materialen en gereedschappen je deze isolatieprojecten zelf kunt uitvoeren en beantwoorden al je vragen.

Meld je gratis aan
Om de ProjectShow ‘Besparen door isoleren’ bij te wonen, kunnen mensen zich vooraf inschrijven. “We bieden ruimte aan een beperkt aantal deelnemers”, laat Simon weten. “Door met kleine groepen aan de slag gaan, is er voor de deelnemers voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan onze adviseurs. We organiseren de ProjectShow op meerdere dagen en tijden, dus we hebben meer dan genoeg plek. Als je zeker wilt zijn van een plek, schrijf je dan snel in!” HORNBACH Alblasserdam organiseert ProjectShows van 17 februari tot en met 11 maart. De demonstraties vinden in deze periode elke vrijdag om 19:30 uur en elke zaterdag om 11:00 uur, 14:00 uur en om 16:00 uur plaats.

Kijk op hornbach.nl/projectshow voor meer informatie en aanmelden.

Lees ook ...