Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

ProjectShow bouw een onverwoestbare buitenkeuken

Gratis demonstraties in augustus en september bij HORNBACH Alblasserdam

Een sappig biefstukje of een perfect gegrilde groentespies, klaargemaakt in je eigen buitenkeuken: je eten heeft nog nooit zó goed gesmaakt. Maar hoe bouw je zo'n keuken precies, en wat heb je ervoor nodig? Bij de ProjectShow 'Buitenkeuken maken' laten onze experts het live zien. Schrijf je gratis in voor een demonstratie in augustus of september, en bouw daarna zélf binnen een handomdraai een onverwoestbare buitenkeuken!

‘Natuurlijk kun je in de zomer ook gewoon je barbecue uit de schuur halen,’ zegt vestigingsmanager Simon Oosterom. ‘Maar je kunt het ook groter aanpakken. Een complete buitenkeuken, helemaal zelf gebouwd – hoe stoer is dat? Met de juiste tools en tips, en een klein beetje bloed, zweet en tranen, bouw je ‘m zó na.’

Live demonstratie
Tijdens de workshop nemen de specialisten van HORNBACH Alblasserdam je stap voor stap mee in het project. Via een live demonstratie laten ze je precies zien met welke gereedschappen en materialen je een stevige buitenkeuken bouwt. Ze beantwoorden ook al je vragen over jouw project, zodat je zelf meteen aan de slag kunt, en je deze zomer nog uitgebreid kunt genieten van een complete maaltijd uit je zelfgebouwde buitenkeuken.

Gratis aanmelden
‘We willen de interactie met de deelnemers én de kwaliteit van de workshops hooghouden,’ zegt Simon Oosterom. ‘Daarom houden we het aantal deelnemers per ProjectShow ook beperkt. Wil je zeker zijn dat je een plek hebt? Schrijf je dan tijdig in. Er zijn diverse data en tijden beschikbaar, dus er is plek voor iedereen!’ De gratis demonstraties vinden plaats op 12, 13, 19, 20, 26 en 27 augustus, en op 2 en 3 september. Alle klussers, beginners en gevorderden, zijn welkom.

Kijk op hornbach.nl/projectshow voor meer informatie en aanmelden.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall