HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

ProjectShow bouw een onverwoestbare buitenkeuken

Gratis demonstraties in augustus en september bij HORNBACH Alblasserdam

Een sappig biefstukje of een perfect gegrilde groentespies, klaargemaakt in je eigen buitenkeuken: je eten heeft nog nooit zó goed gesmaakt. Maar hoe bouw je zo'n keuken precies, en wat heb je ervoor nodig? Bij de ProjectShow 'Buitenkeuken maken' laten onze experts het live zien. Schrijf je gratis in voor een demonstratie in augustus of september, en bouw daarna zélf binnen een handomdraai een onverwoestbare buitenkeuken!

‘Natuurlijk kun je in de zomer ook gewoon je barbecue uit de schuur halen,’ zegt vestigingsmanager Simon Oosterom. ‘Maar je kunt het ook groter aanpakken. Een complete buitenkeuken, helemaal zelf gebouwd – hoe stoer is dat? Met de juiste tools en tips, en een klein beetje bloed, zweet en tranen, bouw je ‘m zó na.’

Live demonstratie
Tijdens de workshop nemen de specialisten van HORNBACH Alblasserdam je stap voor stap mee in het project. Via een live demonstratie laten ze je precies zien met welke gereedschappen en materialen je een stevige buitenkeuken bouwt. Ze beantwoorden ook al je vragen over jouw project, zodat je zelf meteen aan de slag kunt, en je deze zomer nog uitgebreid kunt genieten van een complete maaltijd uit je zelfgebouwde buitenkeuken.

Gratis aanmelden
‘We willen de interactie met de deelnemers én de kwaliteit van de workshops hooghouden,’ zegt Simon Oosterom. ‘Daarom houden we het aantal deelnemers per ProjectShow ook beperkt. Wil je zeker zijn dat je een plek hebt? Schrijf je dan tijdig in. Er zijn diverse data en tijden beschikbaar, dus er is plek voor iedereen!’ De gratis demonstraties vinden plaats op 12, 13, 19, 20, 26 en 27 augustus, en op 2 en 3 september. Alle klussers, beginners en gevorderden, zijn welkom.

Kijk op hornbach.nl/projectshow voor meer informatie en aanmelden.

Lees ook ...