HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Projectshow HORNBACH in teken van werkplaats handig inrichten

Projectshow HORNBACH in teken van werkplaats handig inrichten

Workshop `Werkplaats inrichten’ in november en december

Het is pas echt lekker klussen als je werkplaats slim is ingericht. Als alles voor het grijpen hangt. In november en december laten experts van Hornbach zien hoe je dit voor elkaar krijgt. De bouwmarkt organiseert ieder weekend de projectshow ‘Werkplaats inrichten’. Elke vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 10.00 en 14.00 uur.

Doe-het-zelven geeft voldoening. Alles wat je eigenhandig hebt gemaakt, is gewoon mooier”, vindt marketingmanager Maarten Post van Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Maar dan wil je wel lekker door en vooral efficiënt kunnen werken. Nooit misgrijpen. Dat kan met een goed doordacht ingerichte werkplaats. Hoe? Dat laten we zien in de projectshow ‘Werkplaats inrichten’.”

Mobiele werkplaats
De werkplaats beperkt zich niet tot je eigen garage of schuur. “Als je aan het verbouwen bent, doe je veel ter plaatse. Het liefst met mobiele en draadloze apparatuur. Dus wil je ook een mobiele werkplaats, die je overal mee naartoe kunt nemen”, vertelt Maarten Post. “Tijdens de projectshow laten onze specialisten zien hoe je jouw werkplaats optimaal inricht. Met hangkasten en een werkbank op maat. En met gereedschapswagens en systeemkoffers, die je als mobiele werkplaats meeneemt, zodat je overal aan de slag kunt. Is alles goed geordend en ingeruimd, dan is klussen het halve werk.”

Projectshow
De projectshow ‘Werkplaats inrichten’ vindt elk weekend plaats in november en december. Op vrijdagen om 18.30 uur en op zaterdagen om 10.00 en 14.00 uur. Meer informatie over de projectshow is te vinden op www.hornbach.nl/projectshow.

Lees ook ...