Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Projectshow houtwerk zomer-proof maken

Hornbach organiseert projectshows in maart en april

Kozijnen, terrasdelen of de houten gevel opfrissen en beschermen? Dat doe je in een handomdraai na het bijwonen van de projectshow ‘Hout Beschermen’ bij Hornbach. Een interactieve sessie van een uur die ieder weekend in maart en april gegeven wordt. Elke vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 14.00 en 16.00 uur.

“Nu de dagen weer langer worden en de zon begint te schijnen, brengen we meer tijd door in onze tuin”, vertelt marketingmanager Maarten Post. “Maar is jouw houtwerk ook klaar voor die zonnestralen? Denk aan je schutting, vlonderdelen en kozijnen. Smeer ze in! Want met de juiste bescherming heeft het hout een langere levensduur.”

Zelf aan de slag
Beitsen, oliën, lakken: experts van Hornbach laten tijdens de projectshow zien welk product het meest geschikt is en hoe je dit project aanpakt. Van het verwijderen van oude verflagen en vuil tot het aanbrengen van de nieuwe laag. Na een introductie kun je zelf aan de slag. “Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen. En meedoen is kosteloos”, aldus Maarten Post.

Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/projectshow.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall