Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Racen tegen Max Verstappen

Coureur neemt het op tegen klanten Bouwmarkt

Met zo’n 250 kilometer per uur over het circuit razen tegen coureur Max Verstappen: wie droomt daar nu niet van? Zaterdag 18 juli kunnen bezoekers zich op een levensecht circuit met hem meten. Wie doorstoomt naar de finale, gaat zelfs een rechtstreeks duel met Max Verstappen zelf aan en maakt kans op een fraaie prijs. De twee nieuwe vestigingen van Hornbach (Geleen en Best) vormen later dit jaar het decor van de finalerondes. https://www.youtube.com/watch?v=DZsIwXIkv_Y&feature=youtu.be

In negen vestigingen kunnen heldhaftige bezoekers hun racekwaliteiten inzetten om de snelste tijd van de dag neer te zetten. Hornbach zet levensechte racesimulatoren in, zodat de coureurs zich op een echt circuit wanen. Dat betekent het geluid van ronkende motoren, remmen op asfalt en natuurlijk de voelbare spanning.

Racen tegen Max zelf
Alle uitdagers beginnen met een race op het Italiaanse circuit van Monza. De 25 snelsten kwalificeren zich voor de halve finale bij Hornbach Geleen. Daar knallen ze in september over het pittiger circuit van Spa-Francorchamps, onder toeziend oog van Max Verstappen. Deze jongste coureur in de historie is die middag aanwezig om zijn potentiële concurrentie wat tips te geven en met fans op de foto te gaan. Uiteindelijk gaan de vijf beste deelnemers in het najaar bij Hornbach Best live de strijd aan met deze rising star.

 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall