Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Snel tuintips binnenharken?

Gratis tuindemonstratie bij Hornbach Groningen op zaterdag 22 april

Heerlijk dat de lente zo snel tot bloei is gekomen en dat we zo vroeg in het voorjaar al van het buitenleven kunnen genieten. Dit betekent alleen wel dat het nu echt tijd is om die tuin aan te pakken. Al is het maar om hopelijk deze meivakantie te kunnen barbecueën. Iedereen die graag nog een berg inspiratie en tips binnenharkt over terrassen en tuinen, is welkom op zaterdag 22 april tussen 10.30 en 16.00 uur bij Hornbach Groningen (Groningerweg 45/2) voor de Tuindemodag.

Tijdens dit gratis evenement geven specialisten van Hornbach en verschillende leveranciers professioneel advies over terrasaanleg en tuinontwerpen. Gewapend met een hogedrukspuit demonstreren ze hoe je met beleid en zo efficiënt mogelijk een terras schoon kunt krijgen. Wel zo handig en fris als je straks veel buiten zit. Om ook meteen op die gezelligheid voorbereid te zijn, laten specialisten van Hornbach zien hoe je goed en veilig kunt barbecueën. Speciaal op deze dag komt er een professionele zandsculptuurkunstenaar, die jong en oud versteld zal laten staan van zijn kunsten.

Kinderen
Het goede nieuws voor ouders van jonge kinderen is bovendien dat hun kroost op deze eerste meivakantiedag ook volop vermaakt wordt. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op een springkussen, terwijl de ouders een bezoek kunnen brengen aan de bouwmarkt.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall