Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Snel tuintips binnenharken?

Gratis tuindemonstratie bij Hornbach Groningen op zaterdag 22 april

Heerlijk dat de lente zo snel tot bloei is gekomen en dat we zo vroeg in het voorjaar al van het buitenleven kunnen genieten. Dit betekent alleen wel dat het nu echt tijd is om die tuin aan te pakken. Al is het maar om hopelijk deze meivakantie te kunnen barbecueën. Iedereen die graag nog een berg inspiratie en tips binnenharkt over terrassen en tuinen, is welkom op zaterdag 22 april tussen 10.30 en 16.00 uur bij Hornbach Groningen (Groningerweg 45/2) voor de Tuindemodag.

Tijdens dit gratis evenement geven specialisten van Hornbach en verschillende leveranciers professioneel advies over terrasaanleg en tuinontwerpen. Gewapend met een hogedrukspuit demonstreren ze hoe je met beleid en zo efficiënt mogelijk een terras schoon kunt krijgen. Wel zo handig en fris als je straks veel buiten zit. Om ook meteen op die gezelligheid voorbereid te zijn, laten specialisten van Hornbach zien hoe je goed en veilig kunt barbecueën. Speciaal op deze dag komt er een professionele zandsculptuurkunstenaar, die jong en oud versteld zal laten staan van zijn kunsten.

Kinderen
Het goede nieuws voor ouders van jonge kinderen is bovendien dat hun kroost op deze eerste meivakantiedag ook volop vermaakt wordt. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op een springkussen, terwijl de ouders een bezoek kunnen brengen aan de bouwmarkt.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Ilse Mijnders
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 426 00 456
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. HORNBACH won in 2018 voor de dertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Twitter
Social wall
Facebook
Social wall