Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Special effects bij Hornbach

Projectshow september in het teken van 3D

Met eigen handen een kamer driedimensionaal maken? Graag zelf met special effects aan de slag, maar geen idee hoe te beginnen? Ga in september naar de projectshow van Hornbach ‘Muren met 3D-effecten’. De bouwmarkt laat in de weekenden van september zien hoe thuisklussers zelf, snel en eenvoudig, met creatieve afwerkingstechnieken aan de slag kunnen.

De projectshows vinden plaats in alle vestigingen (Hornbach Geleen uitgezonderd) van de bouwmarkt annex tuincentrum, van 5 tot en met 27 september; op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. De experts van de bouwmarkt geven een demonstratie, waarna geïnteresseerden zelf met de aangereikte wijsheden aan de slag gaan.

Stemming in huis beïnvloeden

De experts van de bouwmarkt laten ter plekke zien hoe je wanden een bijzondere ‘vintagelook’ kunt geven, met bijvoorbeeld effectbehang (zoals steenstrips) en structuurverf. Ze weten ook precies welke voorbereiding en afwerking nodig is voor een perfect eindresultaat. “Het is indrukwekkend wat wandkleuren en structuureffecten kunnen doen voor de sfeer in een ruimte”, benadrukt Hans van Bemmel (hoofd inkoop) aan de vooravond van de projectshows. “Opvallend daarbij is dat steeds meer klussers, naast de klassieke wandafwerking met een kwast en roller, van andere innovatieve technieken en gereedschappen gebruikmaken. Of het nu gaat om een marmer-, zand- of metaal-look, creativiteit kent bijna geen grenzen. Met onze projectshow proberen we die creativiteit nog meer te prikkelen. En wie verven te veel moeite vindt, kan ook kiezen voor effectbehang, dat je net als normaal behang met lijm op de wand plakt. Er is dus een groot palet aan mogelijkheden om zelf de stemming in huis te beïnvloeden!”

Het is indrukwekkend wat wandkleuren en structuureffecten kunnen doen voor de sfeer in een ruimte.
Hans van Bemmel, hoofd inkoop Hornbach Bouwmarkten

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall