Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Specialiseer jezelf in het leggen van bestrating

Specialiseer jezelf in het leggen van bestrating

Projectshow Hornbach juni in teken van bestrating leggen

Het is echt een schitterende oprit die je aan hebt laten leggen. Daar mag je best trots op zijn! Al blijft het jammer van die verzakkingen en die plassen die na een fikse regenbui ontstaan. En als we dan met z’n allen lekker buiten eten staan er meer bierviltjes onder de poten dan dat er op tafel liggen. Bestrating leggen: de experts van Hornbach laten met plezier zien hoe eenvoudig het allemaal kan zijn. De nieuwe projectshow zal je inspireren.

Want wanneer je vol overgave een nieuw project induikt en dit met enthousiasme doet, ontstaan de mooiste projecten. Het gewoon lekker zelf doen. Rustig, duidelijk en stap voor stap leggen ze uit hoe je jouw eigen bestrating aanlegt. Deze nieuwe projectshow van Hornbach vindt plaats van 3 tot en met 25 juni. Inspiratie opdoen, vragen stellen en alle sfeervolle bestrating van dichtbij bekijken: het is allemaal mogelijk de komende maand. De demonstraties zijn op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. Het eerste half uur geven de deskundigen van de bouwmarkt een demonstratie, daarna kunnen geïnteresseerde bezoekers zelf aan de slag met hulp van een van de medewerkers.

Hornbach organiseert het hele jaar door projectshows, elke maand met een ander thema en uiteraard gratis bij te wonen. Tijdens de demonstraties op vrijdag en zaterdag laten de medewerkers van Hornbach precies zien hoe je een project aanpakt.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall