Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Speeddaten bij Hornbach in Duiven

Projectbouwmarkt zoekt 200 nieuwe medewerkers

Passen we bij elkaar? Dat is de grote vraag tijdens de speeddates die Hornbach organiseert om medewerkers te werven voor haar nieuwe vestiging in Duiven. De projectbouwmarkt zoekt voor deze vestiging circa 200 medewerkers en organiseert daarom zes wervingsdagen in samenwerking met het UWV en Werkgevers Service Punt Midden-Gelderland. De eerste speeddatesessie is op 13 juni.

Hoewel haar Gelderse vestiging pas in het voorjaar van 2020 opengaat, begint Hornbach nu al met de werving. Goed personeel is de ruggengraat van de bouwmarktketen, vertelt HR-manager Harald de Ruijter. “Wij onderscheiden ons door klantgerichtheid en deskundig advies. Veel van onze medewerkers hebben een achtergrond in de bouwwereld. Zij kunnen klanten daardoor goed adviseren over de aanpak van hun project. Bovendien bieden wij al onze collega’s uitstekende interne opleidingsprogramma’s, waardoor zij zich verder kunnen ontwikkelen. Voor de nieuwe vestiging in Duiven zoeken we 200 vakkundige collega’s, dus er is werk aan de winkel. Speeddates werken dan effectief. De kracht van deze vorm is dat we na een dag beslissen wie we aannemen. Zo selecteren we op een slagvaardige manier nieuwe mensen.”

Inwerkprogramma
Omdat Hornbach deskundigheid van de medewerkers zo belangrijk vindt, pakken zij het inwerkprogramma serieus aan, vervolgt De Ruijter. “De medewerkers voor onze vestiging in Duiven worden ingewerkt in andere vestigingen, zodat ze het reilen en zeilen binnen Hornbach al helemaal kennen. Door intensief samen te werken met collega’s, leren ze veel. Ook gaan ze de schappen vullen in Duiven, zodat ze het assortiment, met ruim 120.000 verschillende soorten artikelen, al een keer door hun vingers hebben laten gaan en weten welke artikelen waar liggen. Zo zijn ze, wanneer de vestiging opent, volledig ingewerkt!”

Opening voorjaar 2020
De bouw van Hornbach Duiven heeft inmiddels het hoogste punt bereikt. De opening mag dan in het voorjaar van 2020 zijn, voor de medewerkers begint het al eerder. Zij worden komende herfst ingewerkt en gaan vanaf de winter in Duiven aan de slag. De speeddates voor werk bij Hornbach Duiven zijn op 13 juni, 18 juni, 4 juli, 27 augustus, 5 september en 8 oktober. Geïnteresseerden kunnen solliciteren via jobs.hornbach.nl.

 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall