Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Stallone en Schwarzenegger bij nieuwe Hornbach

Openluchtbioscoop aan Laan van Avantgarde

Vanuit de auto naar de nieuwste actiethriller van Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger kijken? Klanten van Hornbach krijgen de kans zaterdag 22 februari in een echte drive in theater de gevangenisfilm Escape Plan te zien. De bouwmarkt heeft zijn parkeerplaats die avond omgetoverd tot een typische Amerikaanse openluchtbioscoop voor klanten die tijdens een winkelbezoek voor donderdag 20 februari minimaal vijftig euro besteden. Er is plaats voor 150 auto’s.

Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel, eind vorig jaar geopend, is een gecombineerde bouwmarkt en tuincentrum met een oppervlakte van maar liefst 20.000 vierkante meter. Deze tiende Nederlandse vestiging van de bouwmarktketen is te vinden aan de rand van Nieuwerkerk aan den IJssel (Laan van Avant-Garde 1), tussen de rijksweg A20 en de Hoofdweg-Noord.

Het is de tweede Hornbach-vestiging in Nederland (na Breda) met een drive-in voor bouwmaterialen. Doe-het-zelvers kunnen de winkel inrijden om de benodigde materialen direct in hun aanhangwagen, vrachtwagen of bestelbusje te laden. Met brede paden en hoge stellingen is het gemakkelijk inladen. “Dat is handig voor het vervoeren van grote of zware materialen als balken, isolatiemateriaal en zakken cement”, licht vestigingsmanager Charles van Geenen toe. “Ideaal voor ondernemers én particulieren. Dat maakt ons tot dé projectbouwmarkt in de gemeente Zuidplas en omstreken. En voor één avond dus dé uitgaansgelegenheid van de streek.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall