HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Stallone en Schwarzenegger bij nieuwe Hornbach

Openluchtbioscoop aan Laan van Avantgarde

Vanuit de auto naar de nieuwste actiethriller van Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger kijken? Klanten van Hornbach krijgen de kans zaterdag 22 februari in een echte drive in theater de gevangenisfilm Escape Plan te zien. De bouwmarkt heeft zijn parkeerplaats die avond omgetoverd tot een typische Amerikaanse openluchtbioscoop voor klanten die tijdens een winkelbezoek voor donderdag 20 februari minimaal vijftig euro besteden. Er is plaats voor 150 auto’s.

Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel, eind vorig jaar geopend, is een gecombineerde bouwmarkt en tuincentrum met een oppervlakte van maar liefst 20.000 vierkante meter. Deze tiende Nederlandse vestiging van de bouwmarktketen is te vinden aan de rand van Nieuwerkerk aan den IJssel (Laan van Avant-Garde 1), tussen de rijksweg A20 en de Hoofdweg-Noord.

Het is de tweede Hornbach-vestiging in Nederland (na Breda) met een drive-in voor bouwmaterialen. Doe-het-zelvers kunnen de winkel inrijden om de benodigde materialen direct in hun aanhangwagen, vrachtwagen of bestelbusje te laden. Met brede paden en hoge stellingen is het gemakkelijk inladen. “Dat is handig voor het vervoeren van grote of zware materialen als balken, isolatiemateriaal en zakken cement”, licht vestigingsmanager Charles van Geenen toe. “Ideaal voor ondernemers én particulieren. Dat maakt ons tot dé projectbouwmarkt in de gemeente Zuidplas en omstreken. En voor één avond dus dé uitgaansgelegenheid van de streek.”

Lees ook ...