Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Steun in de rug voor Groningse zzp’ers in de bouw

Steun in de rug voor Groningse zzp’ers in de bouw

24 augustus t/m 5 september = van en voor vakmensen

De bodem van je werkdag leggen met een stevig ontbijt? Van maandag 24 augustus t/m zaterdag 5 september richt Hornbach Groningen zich speciaal op vakmensen in de bouw. In deze periode staat op werkdagen tussen 07.00 en 09.00 uur een gratis ontbijt klaar voor de professionele klusser. Op www.hornbach.nl/profiservice laat de bouwmarkt zien wat er in deze weken nog meer te beleven is.

Eerder deze maand werd bekend dat Nederland op het niveau zit van net voor de crisis. Dit betekent dat de meeste sectoren weer groeien. De bouwmarkt is tijdens de crisis echter verder teruggezakt dan veel andere sectoren. Waren er in 2008 nog ongeveer 200.000 mensen werkzaam in de bouw, dat is op dit moment nog niet eens de helft. “En deze volhouders verdienen een steuntje in de rug”, aldus Folko Koolhof, vestigingsmanager van Hornbach Groningen.

Privileges voor Profi’s
Het Hornbach ProfiConcept betekent service op maat voor de professionele klusser. Ondersteuning voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), kleine bouw- en onderhoudsbedrijven en facilitaire diensten van instellingen. Hornbach biedt de Profi’s meerwaarde door privileges, zoals ruimere openingstijden (vanaf 07.00 uur), coulante betaalmogelijkheden, uitgebreide assortimentsboeken en probleemloze goederenterugname. Iedere Profi heeft bovendien een gespecialiseerd team van medewerkers tot zijn of haar beschikking en een aanspreekpunt: de ProfiAdviseur. Door deze speciale aandacht krijgen de professionele klussers het advies dat ze zoeken en worden ze snel geholpen. Duizenden kleine zelfstandigen in de bouw hebben zich inmiddels aangesloten bij het ProfiConcept van Hornbach.

Hornbach wil professionele klussers in deze periode kennis laten maken met de voordelen van het ProfiConcept: een catalogus, waar inmiddels ook al honderden Groningse Profi’s gebruik van maken. Dit pakket biedt alles wat een vakman of -vrouw nodig heeft om tijd en geld te besparen. Van ruime openingstijden en betalingsregelingen tot een persoonlijk aanspreekpunt en eigen online platform. “Deze speciale service voor professionele klussers komt er eigenlijk op neer dat hij of zij meer tijd overhoudt voor het echte vakwerk”, licht Folko Koolhof toe. “De rest nemen wij als het ware uit handen. Alle voordelen bij elkaar zorgen ervoor dat Profi’s zich kunnen concentreren op het vak waarin ze goed zijn, het vak waarvoor ze zelf hebben gekozen. Zie dit initiatief dus vooral als een steuntje in de rug voor vakmensen in de bouw.”

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall