HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Steun in de rug voor Groningse zzp’ers in de bouw

Steun in de rug voor Groningse zzp’ers in de bouw

24 augustus t/m 5 september = van en voor vakmensen

De bodem van je werkdag leggen met een stevig ontbijt? Van maandag 24 augustus t/m zaterdag 5 september richt Hornbach Groningen zich speciaal op vakmensen in de bouw. In deze periode staat op werkdagen tussen 07.00 en 09.00 uur een gratis ontbijt klaar voor de professionele klusser. Op www.hornbach.nl/profiservice laat de bouwmarkt zien wat er in deze weken nog meer te beleven is.

Eerder deze maand werd bekend dat Nederland op het niveau zit van net voor de crisis. Dit betekent dat de meeste sectoren weer groeien. De bouwmarkt is tijdens de crisis echter verder teruggezakt dan veel andere sectoren. Waren er in 2008 nog ongeveer 200.000 mensen werkzaam in de bouw, dat is op dit moment nog niet eens de helft. “En deze volhouders verdienen een steuntje in de rug”, aldus Folko Koolhof, vestigingsmanager van Hornbach Groningen.

Privileges voor Profi’s
Het Hornbach ProfiConcept betekent service op maat voor de professionele klusser. Ondersteuning voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), kleine bouw- en onderhoudsbedrijven en facilitaire diensten van instellingen. Hornbach biedt de Profi’s meerwaarde door privileges, zoals ruimere openingstijden (vanaf 07.00 uur), coulante betaalmogelijkheden, uitgebreide assortimentsboeken en probleemloze goederenterugname. Iedere Profi heeft bovendien een gespecialiseerd team van medewerkers tot zijn of haar beschikking en een aanspreekpunt: de ProfiAdviseur. Door deze speciale aandacht krijgen de professionele klussers het advies dat ze zoeken en worden ze snel geholpen. Duizenden kleine zelfstandigen in de bouw hebben zich inmiddels aangesloten bij het ProfiConcept van Hornbach.

Hornbach wil professionele klussers in deze periode kennis laten maken met de voordelen van het ProfiConcept: een catalogus, waar inmiddels ook al honderden Groningse Profi’s gebruik van maken. Dit pakket biedt alles wat een vakman of -vrouw nodig heeft om tijd en geld te besparen. Van ruime openingstijden en betalingsregelingen tot een persoonlijk aanspreekpunt en eigen online platform. “Deze speciale service voor professionele klussers komt er eigenlijk op neer dat hij of zij meer tijd overhoudt voor het echte vakwerk”, licht Folko Koolhof toe. “De rest nemen wij als het ware uit handen. Alle voordelen bij elkaar zorgen ervoor dat Profi’s zich kunnen concentreren op het vak waarin ze goed zijn, het vak waarvoor ze zelf hebben gekozen. Zie dit initiatief dus vooral als een steuntje in de rug voor vakmensen in de bouw.”

Lees ook ...