Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Stok achter de deur voor uitstelklussers

Exclusief bij Hornbach verkrijgbaar nieuw deurmerk gepresenteerd tijdens projectshow april

Veel deuren in Nederlandse huishoudens gaan al zo lang mee als Koningin Beatrix. Hoog tijd voor een wisseling van de wacht dus. Vanuit die gedachte geeft Hornbach dit jaar een gratis spoedcursus ‘Binnendeuren vervangen’, met speciale aandacht voor het in Nederland (exclusief bij Hornbach verkrijgbaar) nieuwe merk Pertura. De bouwmarkt laat zien hoe hobbyklussers dit project zelf kunnen aanpakken. Een stok achter de deur voor wie eindelijk eens die binnendeuren wil vervangen.

De projectshows vinden plaats in alle vestigingen (Hornbach Geleen uitgezonderd) van de bouwmarkt annex tuincentrum, van vrijdag 29 maart t/m zaterdag 27 april. Wie graag van dichtbij wil aanschouwen wat het geheim is om in een handomdraai binnendeuren te vervangen of deurgrepen te installeren, kan voor demonstraties terecht op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur.

Stok achter de deur

Hornbach benut de projectshow van april om zijn nieuwe merk voor deuren te presenteren: Pertura. “Echt een kwalitatief hoogwaardig merk voor deze assortimentsgroep”, aldus hoofd inkoop Hans van Bemmel. “Met een duidelijke prijsopbouw en deur voor deur FSC-gecertificcifeerd. We hebben de keuze voor dit merk gemaakt om een ander product te verkopen dan de concurrent. Een productlijn waarmee we ons onderscheiden en de consument nog meer aan ons verbinden. Deze projectshow kan het steuntje in de rug zijn voor wie deze klus eindelijk eens wil klaren. Want deuren vervangen is bij uitstek een project dat er vaak bij inschiet.”

Designdeur van hoge kwaliteit

Volgens Van Bemmel zijn deuren bij renovaties of nieuwbouw vaak ondergeschoven kindjes. Terwijl uitgerekend die elementen belangrijk zijn voor de isolatie in huis én voor de uitstraling van de kamers. “Als een deur niet professioneel opgeknapt wordt, zie je dat snel aan de slechte afwerking”, zegt hoofd inkoop Hans van Bemmel. “In plaats van krassen of afgebladderd materiaal weg te moffelen of een deur te gaan verven, is het de overweging waard een nieuwe deur aan te schaffen. Pertura staat voor designdeuren van hoge kwaliteit die je meteen helemaal op de inrichting kunt afstemmen. Dat is in alle opzichten voordeliger dan het voortdurend oplappen van een oude deur die zijn tijd heeft gehad.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall