Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Terrasexperts gaan hele zomer demonstreren

Projectshow juli en augustus in teken van eigen terras aanleggen

Terrastijd is aangebroken: ook bij Hornbach. Maar liefst acht weken op rij laten terrasdeskundigen zien dat het zelf plaatsen van terrastegels geen ingewikkelde klus meer is. De projectshows zijn gratis en voor iedereen bij te wonen. Op vrijdag om 18.30 uur en op zaterdag om 14.00 uur en om 16.00 uur.

Dit is dé tijd om buiten te zitten, te barbecueën en volop van lange zomeravonden te genieten in de tuin. Is bij jou het terras aan vernieuwing toe en zie je op tegen deze klus? Ga dan naar Hornbach om zelf te leren een terras te leggen. Je krijgt daar advies hoe je via een optische truc je woonkamer stukken groter kunt maken door de plavuizen binnenskamers aan te laten sluiten op de terrastegels buiten. Verschillen tussen keramische en composiettegels (WDC) worden verduidelijkt. Ook werpen de specialisten hun licht op de manier waarop je tegels het beste aanbrengt op steen, hout, over bestaande tegels of op een andere ondergrond.

Zelf uitproberen
De experts van Hornbach vertellen enthousiast over hun vak, maar weten ook als geen ander dat zélf doen de beste leerschool is. Tijdens de demonstraties is er dan ook veel gelegenheid dingen uit te proberen. Aan de slag met een tegelsnijder en lekker smeren met de lijmkam; bezoekers kunnen zich heerlijk uitleven. “Al jaren organiseren wij maandelijks verschillende projectshows in al onze vestigingen”, aldus Maarten Post, marketingmanager van Hornbach Nederland. “Dit is een laagdrempelige manier om te laten zien hoe je eenvoudige klussen zelf in huis kunt oppakken. De komende weekenden is er altijd wel een gelegenheid om een van de projectshows te bezoeken. Bijvoorbeeld als het toch geen weer is om op een terras te zitten.”

Nivelleringssysteem
Een schots en scheve tegelvloer is de nachtmerrie van menig klusser. Het superhandige ‘nivelleringssysteem’ garandeert wat dat betreft een prima nachtrust. Met dit vernuftige systeem van keggetjes leg je zelfs joekels van tegels helemaal strak en op de millimeter gelijk. Uiteraard wordt dit systeem tijdens de demonstraties uitvoerig behandeld, en leren de bezoekers er de fijne kneepjes van kennen.

Montageservice
Ben je bij de projectshow geweest, maar wil je toch liever dat de echte vakman dit voor je doet? De montageservice van Hornbach neemt het van je over en zorgt ervoor dat ook jij kunt genieten op je eigen terras.

 

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall