Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Terrasje pakken bij Hornbach

ProjectShow Terras aanleggen in mei en juni

Een beetje klusser legt zijn eigen terras zelf. Helemaal niet moeilijk als je goede uitleg hebt gehad. En bij Hornbach laten de medewerkers het allemaal stap voor stap zien tijdens de ProjectShow “Terras aanleggen”. De voorbereiding, het combineren van terrastegels met -planken en het gebruik van terrasdragers met beweegbare koppen om oneffenheden van de ondergrond te combineren staan hierbij centraal. Daarna kun je zelf aan de slag met de aanleg van het mooiste terras van Nederland. Want zeg nou zelf: waar smaakt een koud drankje nou lekkerder dan in je eigen tuin?

De ProjectShow “Terras aanlegen” vindt plaats van 5 mei tot en met 24 juni bij Hornbach. Inspiratie opdoen, vragen stellen en de keramische tegels en sfeervolle WPC-terrasdelen van dichtbij bekijken: het kan allemaal. Er zijn demonstraties op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. Het eerste halfuur doen deskundigen van de bouwmarkt het voor, daarna kunnen geïnteresseerde bezoekers zelf aan de slag.

Hornbach organiseert het hele jaar door projectshows, elke maand met een ander thema en uiteraard gratis bij te wonen. Tijdens de demonstraties laten de medewerkers van Hornbach precies zien hoe je een project aanpakt.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall