HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Terrasje pakken bij Hornbach

ProjectShow Terras aanleggen in mei en juni

Een beetje klusser legt zijn eigen terras zelf. Helemaal niet moeilijk als je goede uitleg hebt gehad. En bij Hornbach laten de medewerkers het allemaal stap voor stap zien tijdens de ProjectShow “Terras aanleggen”. De voorbereiding, het combineren van terrastegels met -planken en het gebruik van terrasdragers met beweegbare koppen om oneffenheden van de ondergrond te combineren staan hierbij centraal. Daarna kun je zelf aan de slag met de aanleg van het mooiste terras van Nederland. Want zeg nou zelf: waar smaakt een koud drankje nou lekkerder dan in je eigen tuin?

De ProjectShow “Terras aanlegen” vindt plaats van 5 mei tot en met 24 juni bij Hornbach. Inspiratie opdoen, vragen stellen en de keramische tegels en sfeervolle WPC-terrasdelen van dichtbij bekijken: het kan allemaal. Er zijn demonstraties op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. Het eerste halfuur doen deskundigen van de bouwmarkt het voor, daarna kunnen geïnteresseerde bezoekers zelf aan de slag.

Hornbach organiseert het hele jaar door projectshows, elke maand met een ander thema en uiteraard gratis bij te wonen. Tijdens de demonstraties laten de medewerkers van Hornbach precies zien hoe je een project aanpakt.

Lees ook ...