Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Tijdschriftenland verrijkt met DOENER

Stijlvol magazine voor hobbyklussers verschijnt in vijf landen

Deze week verscheen de eerste editie van DOENER, een hagelnieuw magazine van ruim honderd pagina’s, voor klussers die graag hun eigen wereld scheppen. Een idee van Hornbach, op de markt gebracht door G+J Corporate: een onafhankelijke uitgeverij die bekendstaat om hoogstaande journalistieke uitingen. Denk aan Quest, JAN, Vogue, National Geographic en Holland Herald. DOENER verschijnt niet alleen in Nederland, maar ook in vier andere Europese landen.

“We zijn ons ervan bewust dat het nog altijd onzekere tijden zijn in de bladenwereld”, zegt Michel van Slingerland, Marketing Manager bij Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Maar wij zijn ervan overtuigd dat het huidige landschap van tijdschriften ruimte biedt voor een stijlvol magazine, dat de miljoenen klussers in ons land inspireert tot grootse daden.”

Geen waan van de dag
Met het lanceren van een nieuw consumententijdschrift gaat Hornbach dus niet bepaald mee in een hype, eerder het tegenovergestelde. “Wie ons een beetje kent, kijkt daar vast niet van op”, meent Van Slingerland. “Het uitbrengen (in vijf landen) van een vernieuwend blad als DOENER past helemaal bij Hornbach, omdat wij ons niet laten leiden door de waan van de dag. Dat hebben we de afgelopen jaren wel bewezen, onder andere door onze onderscheidende communicatie én door trouw te blijven aan onze kernwaarden.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall