HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Til jouw zolder naar een hoger niveau

Projectshow Hornbach maart in teken van renoveren eigen zolder

De zolder. De temperatuur heeft vrij spel. Binnen voelt als buiten. In de zomer een privéstrand. In de winter ijsbloemen op het raam. Altijd al willen weten hoe je de zolder goed isoleert tegen alle seizoenen? Nooit gedacht dit zelf te kunnen? Het renoveren kan snel en eenvoudig. De adviseurs van Hornbach laten in de projectshow van maart geen spaan heel van het idee dat je dit niet zelf kunt.

De gratis toegankelijke projectshows van Hornbach vinden plaats van 4 maart tot en met 26 maart op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. De experts van de bouwmarkt geven het eerste half uur een demonstratie, waarna de bezoekers zelf met de aangereikte wijsheden aan de slag gaan; van het isoleren en afwerken (met gipsvezelplaten) van schuine daken tot het maken van scheidingswanden en opbouwen van vloeren.

Themamaanden
Hornbach organiseert het hele jaar door projectshows, elke maand met een ander thema en uiteraard kosteloos bij te wonen. Tijdens de demonstraties op vrijdag en zaterdag laten de medewerkers van Hornbach precies zien hoe je een project aanpakt.

Lees ook ...