HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Uit je dak bij Hornbach

Projectshow maart in teken dakramen

Zonder veel moeite zelf een dakraam plaatsen? Met eigen handen een vaste lichtkoepel installeren? In maart geeft Hornbach een spoedcursus ‘Dakramen vervangen’. De bouwmarkt laat gedurende de hele maand zien hoe klussers zelf met snelle en eenvoudige stappen hun huis op deze manier energiezuiniger kunnen maken. Met speciale aandacht voor het plaatsen van dakramen (hout en kunststof).

De projectshows vinden plaats in alle vestigingen (Hornbach Geleen uitgezonderd) van de bouwmarkt annex tuincentrum, van vrijdag 28 februari tot en met zaterdag 29 maart. Wie graag van dichtbij wil aanschouwen wat de geheimen zijn bij het plaatsen van een tuimel- of klapraam, kan voor demonstraties terecht op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur.

Energiezuiniger wonen

De experts van de bouwmarkt laten niet alleen de belangrijkste stappen zien om deze klus zelf te klaren, maar ze weten ook alles over de optimale materialen en gereedschappen voor de realisatie.

“Een nieuw dakraam ziet er niet alleen fraai uit, maar biedt ook extra voordelen”, vertelt Hans van Bemmel, hoofd inkoop bij Hornbach. “Lichtkoepels, bijvoorbeeld, zorgen voor veel daglicht in huis en maken ventilatie mogelijk. Ze beschikken bovendien over een uitstekende isolatiewaarde, met als bijkomend voordeel dat de waarde van je woning iets toeneemt. Maar energiezuiniger wonen is natuurlijk niet alleen goed voor de portemonnee. Alle kleine beetjes helpen ook bij het aanpakken van de klimaatverandering.”

MontageService

Wie isolerende maatregelen aan huis, zoals het plaatsen van dakramen, toch liever overlaat aan vakmensen, kan een beroep doen op de MontageService van Hornbach. Voor wanneer de tijd ontbreekt om zelf de handen uit de mouwen te steken, of omdat een project zo groot is dat extra handen welkom zijn. Vakkundige en betrouwbare servicepartners van Hornbach kunnen monteren, installeren en leggen. Meer informatie over deze unieke service (met ook hier vaste lage prijzen én garantie) is te vinden op www.hornbach/nl/montageservice.

Lees ook ...