Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Uit je dak bij Hornbach

Projectshow maart in teken dakramen

Zonder veel moeite zelf een dakraam plaatsen? Met eigen handen een vaste lichtkoepel installeren? In maart geeft Hornbach een spoedcursus ‘Dakramen vervangen’. De bouwmarkt laat gedurende de hele maand zien hoe klussers zelf met snelle en eenvoudige stappen hun huis op deze manier energiezuiniger kunnen maken. Met speciale aandacht voor het plaatsen van dakramen (hout en kunststof).

De projectshows vinden plaats in alle vestigingen (Hornbach Geleen uitgezonderd) van de bouwmarkt annex tuincentrum, van vrijdag 28 februari tot en met zaterdag 29 maart. Wie graag van dichtbij wil aanschouwen wat de geheimen zijn bij het plaatsen van een tuimel- of klapraam, kan voor demonstraties terecht op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur.

Energiezuiniger wonen

De experts van de bouwmarkt laten niet alleen de belangrijkste stappen zien om deze klus zelf te klaren, maar ze weten ook alles over de optimale materialen en gereedschappen voor de realisatie.

“Een nieuw dakraam ziet er niet alleen fraai uit, maar biedt ook extra voordelen”, vertelt Hans van Bemmel, hoofd inkoop bij Hornbach. “Lichtkoepels, bijvoorbeeld, zorgen voor veel daglicht in huis en maken ventilatie mogelijk. Ze beschikken bovendien over een uitstekende isolatiewaarde, met als bijkomend voordeel dat de waarde van je woning iets toeneemt. Maar energiezuiniger wonen is natuurlijk niet alleen goed voor de portemonnee. Alle kleine beetjes helpen ook bij het aanpakken van de klimaatverandering.”

MontageService

Wie isolerende maatregelen aan huis, zoals het plaatsen van dakramen, toch liever overlaat aan vakmensen, kan een beroep doen op de MontageService van Hornbach. Voor wanneer de tijd ontbreekt om zelf de handen uit de mouwen te steken, of omdat een project zo groot is dat extra handen welkom zijn. Vakkundige en betrouwbare servicepartners van Hornbach kunnen monteren, installeren en leggen. Meer informatie over deze unieke service (met ook hier vaste lage prijzen én garantie) is te vinden op www.hornbach/nl/montageservice.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall