Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Vaderdag begint bij Hornbach

Kinderwerkplaats zaterdag 10 juni

Waar zullen we hem dit jaar eens mee verrassen? Elk jaar is het weer lastig om een origineel cadeau te verzinnen voor Vaderdag. Natuurlijk valt een ontbijt op bed altijd in de smaak, maar verder? In alle vestigingen van Hornbach staat komend weekend in het teken van de voorbereiding op Vaderdag. In de speciaal ingerichte Kinderwerkplaats kunnen kleine klussers op zaterdag hun creativiteit de vrije loop laten, terwijl hun handige vaders ondertussen meedoen aan de laatste voorronde van de Gouden Hamer-verkiezing. Twee vliegen in een klap!

De Kinderwerkplaats is zaterdag 10 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Deze knutseldag is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Deelname en materialen zijn kosteloos. Onder professionele begeleiding gaan de kinderen aan de slag met een uniek kunstwerk, dat ze op Vaderdag vol trots aan hun papa kunnen geven: een mozaïek-schilderij. Schorten om, verfbakjes klaar, spatels in de hand en knutselen maar! Kunnen de moeders ondertussen lekker een rondje door de bouwmarkt lopen, terwijl de vaders de kans krijgen hun kluskrachten te meten met andere handige vaders.

Handigste vader van Nederland
Op zaterdag en zondag organiseert Hornbach van 13.00 tot 16.00 uur de laatste voorronde van de Gouden Hamer-verkiezing. Hoe goed ben je nog met een ouderwetse handzaag? Kun je snel schroeven? En weet je welke sleutel bij welke moer past? De vader die de zaag-, boor- en timmeropdrachten als beste volbrengt, verdient een plek in de landelijke finale op 18 juni bij Hornbach Amsterdam. De winnaar van de finale ontvangt de Gouden Hamer, draagt een jaar lang de titel ‘Beste klusvader van Nederland’ én vergaart landelijke faam, via billboards door het hele land en advertenties in alle kranten. Een echte held voor heel klussend Nederland!

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall