Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Van het kwastje naar de muur

Projectshow Hornbach in juni in teken zelf verven

Schreeuwen je muren om een schilderbeurt? Graag zelf aan de slag gaan, maar sinds mensenheugenis geen kwast aangeraakt? Benieuwd naar het palet aan mogelijkheden, aangereikt door professionals? Vanuit die gedachte geeft Hornbach komende maand een gratis cursus ‘Verven met een functie’. De bouwmarkt laat in de weekenden van juni zien hoe hobbyklussers dit project zelf kunnen aanpakken. Iedereen met een beetje goede wil kan zijn of haar kennis en vaardigheden in een uurtje laten opschuren.

De projectshows vinden plaats in alle vestigingen (Hornbach Geleen uitgezonderd) van de bouwmarkt annex tuincentrum, van 6 tot en met 28 juni. Wie graag van dichtbij wil aanschouwen wat de geheimen zijn van aanbrengen van bijvoorbeeld magneet- en tegelverf, kan voor demonstraties terecht op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur.

Bescherming en creatieve mogelijkheden

De experts van de bouwmarkt laten ter plekke niet alleen zien hoe je tegel- en droogbouwwanden kunt schilderen, maar ze demonstreren ook handigheidjes om wanden als magneet- of krijtbord te gebruiken én die wanden te beschermen tegen vlekken en krassen. Ze weten ook precies welke voorbereiding, wat voor materiaal en welke werkwijze nodig zijn om dit project te doen slagen.

“Verven lijkt zo gemakkelijk”, verklaart Hans van Bemmel, hoofd inkoop van Hornbach, het uitgangspunt van de projectshow. “Maar wie te maken heeft met slecht hechtende verflagen, weet dat mooi verfwerk geduld en kennis vereist. Vandaar deze projectshow, waarbij we klanten meer bieden dan alleen advies over kleur. Onze experts geven speciale aandacht aan bescherming en creatieve mogelijkheden voor elke wand! Om magneetverf als voorbeeld te gebruiken. Dat idee is heel eenvoudig: je mengt ijzerstof door muurverf, zodat je op elk geverfd vlak magneten kunt gebruiken. Onze magneetverf geeft elk oppervlak die magnetische eigenschappen. En zo is er tijdens de projectshows nog veel meer te ontdekken!”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall