Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Vier kerst bij Hornbach

Bouwmarkt pakt uit met activiteiten voor alle leeftijden

Kerst is een feest om samen te zijn en om de medemens te helpen. Bouwmarkt Hornbach verenigt die ambities met activiteiten voor het hele gezin op haar kerstmarkt. Kinderen kunnen er op 14 en 15 december kerstdecoraties knutselen. Voor zichzelf én voor een lokaal goed doel. Ook is er een gezellige winter barbecue.

Het hele jaar door staan de vakkundige medewerkers van Hornbach klaar voor elke klant. In december doen ze dat in de geur van échte kerstbomen en in een extra warme, feestelijke sfeer. Op zaterdag 14 en zondag 15 december laat de bouwmarkt zien wat Kerst betekent. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn er op de Kerstmarkt allerlei activiteiten om het kerstgevoel volop te ervaren: van een bezoek van de kerstman of -vrouw tot kraampjes met heerlijk winters eten en drinken.

Kinderwerkplaats voor het goede doel
Ook dit jaar opent Hornbach de deuren van haar Kinderwerkplaats. Kinderen mogen onder professionele begeleiding verschillende kerstversieringen knutselen. De kleine doe-het-zelvers kunnen bijvoorbeeld een prachtige hanger voor in de boom maken, of een stoere sneeuwpop van hout. Een van hun versieringen gaat naar een lokaal goed doel, de andere mogen ze mee naar huis nemen.

Gratis deelname
De Kinderwerkplaats is op zaterdag 14 december geopend van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 15 december van 12.00 tot 16.00 uur. De werkplaats is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Voor alle materialen wordt gezorgd. Deelname is kosteloos en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall