HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Vier kerst bij Hornbach

Bouwmarkt pakt uit met activiteiten voor alle leeftijden

Kerst is een feest om samen te zijn en om de medemens te helpen. Bouwmarkt Hornbach verenigt die ambities met activiteiten voor het hele gezin op haar kerstmarkt. Kinderen kunnen er op 14 en 15 december kerstdecoraties knutselen. Voor zichzelf én voor een lokaal goed doel. Ook is er een gezellige winter barbecue.

Het hele jaar door staan de vakkundige medewerkers van Hornbach klaar voor elke klant. In december doen ze dat in de geur van échte kerstbomen en in een extra warme, feestelijke sfeer. Op zaterdag 14 en zondag 15 december laat de bouwmarkt zien wat Kerst betekent. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn er op de Kerstmarkt allerlei activiteiten om het kerstgevoel volop te ervaren: van een bezoek van de kerstman of -vrouw tot kraampjes met heerlijk winters eten en drinken.

Kinderwerkplaats voor het goede doel
Ook dit jaar opent Hornbach de deuren van haar Kinderwerkplaats. Kinderen mogen onder professionele begeleiding verschillende kerstversieringen knutselen. De kleine doe-het-zelvers kunnen bijvoorbeeld een prachtige hanger voor in de boom maken, of een stoere sneeuwpop van hout. Een van hun versieringen gaat naar een lokaal goed doel, de andere mogen ze mee naar huis nemen.

Gratis deelname
De Kinderwerkplaats is op zaterdag 14 december geopend van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 15 december van 12.00 tot 16.00 uur. De werkplaats is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Voor alle materialen wordt gezorgd. Deelname is kosteloos en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Lees ook ...