HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

De vloer aanvegen met Hornbach

Projectshow oktober gericht op ‘vloeren leggen’

Een goed gelegde vloer is de basis voor het hele huis. Weten hoe je een vloer moet leggen, is zo gek nog niet. Zo kan tapijt alleen mooi worden gelegd als de ondervloer egaal is. De projectshow ‘Vloeren leggen’ van Hornbach helpt jou daarbij en laat zien hoe eenvoudig het leggen van klikvloeren, zelfklevende en zelfleggende vloeren kan zijn. Wat zijn de nieuwste methoden en welke techniek past het beste bij jou? Alle weekenden van oktober laten professionals zien wat het geheim is achter het leggen van vloeren.

 

 

Deze nieuwe projectshow van Hornbach vindt plaats van 1 tot en met 29 oktober. Inspiratie opdoen, vragen stellen en de nieuwste vloeren laminaat, vinyl, pvc of vloerbedekking van dichtbij voelen en bekijken: het kan allemaal tijdens de demonstratie. De projectshow ‘Vloeren leggen’ is op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. Het eerste half uur geven de deskundigen een demonstratie, daarna kunnen geïnteresseerde bezoekers zelf aan de slag.

Hornbach organiseert het hele jaar door projectshows, elke maand met een ander thema en gratis bij te wonen. Aanmelding vooraf is niet noodzakelijk.

 

Lees ook ...