Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

De vloer aanvegen met Hornbach

Projectshow oktober gericht op ‘vloeren leggen’

Een goed gelegde vloer is de basis voor het hele huis. Weten hoe je een vloer moet leggen, is zo gek nog niet. Zo kan tapijt alleen mooi worden gelegd als de ondervloer egaal is. De projectshow ‘Vloeren leggen’ van Hornbach helpt jou daarbij en laat zien hoe eenvoudig het leggen van klikvloeren, zelfklevende en zelfleggende vloeren kan zijn. Wat zijn de nieuwste methoden en welke techniek past het beste bij jou? Alle weekenden van oktober laten professionals zien wat het geheim is achter het leggen van vloeren.

 

 

Deze nieuwe projectshow van Hornbach vindt plaats van 1 tot en met 29 oktober. Inspiratie opdoen, vragen stellen en de nieuwste vloeren laminaat, vinyl, pvc of vloerbedekking van dichtbij voelen en bekijken: het kan allemaal tijdens de demonstratie. De projectshow ‘Vloeren leggen’ is op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. Het eerste half uur geven de deskundigen een demonstratie, daarna kunnen geïnteresseerde bezoekers zelf aan de slag.

Hornbach organiseert het hele jaar door projectshows, elke maand met een ander thema en gratis bij te wonen. Aanmelding vooraf is niet noodzakelijk.

 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall