Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Wie draagt het beste klusverhaal van Nederland

Wie draagt het beste klusverhaal van Nederland

Eeuwige roem en kluscheque dankzij oude broek of trui

Klus jij altijd in dezelfde broek? Zweer je bij die oude trui of je lievelingswerkschoenen? Dat mag heel Nederland weten! Kom aanstaande zaterdag 21 maart tussen 12.00 en 17.00 uur in je favoriete kluskleding naar de speciaal ingerichte fotostudio in de bouwmarkt en vertel dat inspirerende verhaal achter die scheuren of verfspetters. Deelnemers maken kans op een kluscheque, een reportage in Veronica Magazine, én kunnen zichzelf misschien ook nog levensgroot bewonderen in bushokjes door het hele land.

Hornbach organiseert deze actie in het licht van de onlangs gelanceerde voorjaarscampagne ‘Ode aan de kluskleding’, met als opvallende uiting een meeslepende commercial, die sinds vandaag op televisie te zien is. Met deze campagne wil de projectbouwmarktketen alle klussers die maar geen afscheid kunnen en willen nemen van hun vertrouwde kluskleding, een hart onder de riem steken. “We spelen in op het ultiem herkenbare klusbeeld van de klusser en zijn of haar kluskleding”, legt Michel van Slingerland, marketingmanager bij Hornbach, uit. “De spijkerbroek die stijf staat van het behangplaksel en de verfresten. De trui met die scheuren. De schoenen die écht niet meer kunnen. Dus kom zaterdag naar Hornbach en laat zien dat je een klusheld bent! En wie weet verzilver je de emotionele waarde van dat dierbare kledingstuk dan ook wel in keiharde euro’s.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall