HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Wim Sigmond verlaat Hornbach

Wim Sigmond verlaat Hornbach

Financieel directeur na ruim tweeëntwintig jaar met pensioen

Wim Sigmond (67), financieel directeur van Hornbach Bouwmarkt Nederland, is begonnen aan zijn laatste werkweek. Na een Hornbach-carrière van ruim tweeëntwintig jaar gaat hij per 1 augustus met pensioen.

Wim Sigmond was een van de allereerste medewerkers van Hornbach in Nederland. Tweeëntwintigjaar geleden stond hij met een team van zes collega’s aan de basis van Hornbach Zaandam, de eerste vestiging van de projectbouwmarkt in ons land. Inmiddels is Hornbach uitgegroeid tot een onmisbare speler in de Nederlandse doe-het-zelfbranche met een totaal van 2.600 medewerkers en veertien vestigingen. En daar blijft het niet bij. Op de planning staan nieuwe vestigingen in Duiven, Enschede, Apeldoorn en Nijmegen.

Opvolger Stephen Smits
Wim Sigmond wordt opgevolgd door Stephen Smits (50), die sinds 1 maart met Wim samenwerkt. Algemeen directeur Evert de Goede laat weten: “Iemand als Wim Sigmond kan gezien zijn lange staat van dienst niet zomaar vervangen worden. Maar wij zijn ervan overtuigd met Stephen Smits, die geen onbekende in de bouwmarktsector is, de juiste persoon op de juiste plek te hebben. Naast een flinke dosis ervaring beschikt Stephen over de Hornbach-mentaliteit en staat ook hij voor durf, lef en teamspirit.”

Lees ook ...