Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Wim Sigmond verlaat Hornbach

Wim Sigmond verlaat Hornbach

Financieel directeur na ruim tweeëntwintig jaar met pensioen

Wim Sigmond (67), financieel directeur van Hornbach Bouwmarkt Nederland, is begonnen aan zijn laatste werkweek. Na een Hornbach-carrière van ruim tweeëntwintig jaar gaat hij per 1 augustus met pensioen.

Wim Sigmond was een van de allereerste medewerkers van Hornbach in Nederland. Tweeëntwintigjaar geleden stond hij met een team van zes collega’s aan de basis van Hornbach Zaandam, de eerste vestiging van de projectbouwmarkt in ons land. Inmiddels is Hornbach uitgegroeid tot een onmisbare speler in de Nederlandse doe-het-zelfbranche met een totaal van 2.600 medewerkers en veertien vestigingen. En daar blijft het niet bij. Op de planning staan nieuwe vestigingen in Duiven, Enschede, Apeldoorn en Nijmegen.

Opvolger Stephen Smits
Wim Sigmond wordt opgevolgd door Stephen Smits (50), die sinds 1 maart met Wim samenwerkt. Algemeen directeur Evert de Goede laat weten: “Iemand als Wim Sigmond kan gezien zijn lange staat van dienst niet zomaar vervangen worden. Maar wij zijn ervan overtuigd met Stephen Smits, die geen onbekende in de bouwmarktsector is, de juiste persoon op de juiste plek te hebben. Naast een flinke dosis ervaring beschikt Stephen over de Hornbach-mentaliteit en staat ook hij voor durf, lef en teamspirit.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall