Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Zaterdag 1 oktober Dierendagfeest Hornbach Tilburg

Iedereen wil het beste voor zijn of haar huisdier. En ook Hornbach wil dat. Niet alleen als het gaat om voeding, maar ook om de verzorging van een huisdier. Daarom organiseert de bouwmarkt zaterdag 1 oktober een extra Dierendag ter voorbereiding van Werelddierendag. Op deze zaterdag kunnen bezoekers met hun huisdier langskomen voor advies en tal van leuke activiteiten.

Dag vol activiteiten
Het `Dierendagfeest’ start zaterdag 1 oktober om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Deze dag geeft een gedragstherapeut advies over het gedrag van jouw hond en zijn er demonstraties met politiehonden. Ook is er een trimsalon aanwezig die laat zien hoe je precies een hond moet trimmen, en de dierenambulance geeft voorlichting over dieren uit het asiel. Er zijn leuke prijzen te winnen en iedereen kan met zijn of haar huisdier (hond, kat, konijn) op de foto. Ben je gek op dieren? Kom dan zaterdag 1 oktober naar naar de Hestiastraat 1.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall