Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Zaterdag 30 april kinderknutselen voor moederdag

Zaterdag 30 april kinderknutselen voor moederdag

Moederdag knutselen bij Hornbach

Met moederdag in aantocht gaan veel vaders met hun kinderen op zoek naar een cadeau. En wat is er nu mooier dan een zelfgemaakt presentje? Hornbach organiseert daarom een kinderknutseldag op zaterdag 30 april in alle vestigingen. Kinderen maken onder begeleiding een mooie verrassing voor moeder, terwijl vaders bouw- of tuininspiratie beleven in de bouwmarkt.

Gratis knutselen
De knutseldag is geschikt voor alle kinderen. Deelname en materialen zijn geheel kosteloos. De kinderen maken een mooi, maar ook handig cadeau waar veel moeders blij mee zullen zijn.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall