Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Zaterdag 30 april Tuindemodag bij Hornbach

Zaterdag 30 april Tuindemodag bij Hornbach

Met kettingzaagkunstenaar en springkussen

De eerste zonnige dagen dienen zich aan. Tijd om de tuin onder handen te nemen. Maar… waar te beginnen? Voor iedereen die wel wat tuininspiratie kan gebruiken, organiseert Hornbach Groningen een Tuindemodag op zaterdag 30 april.

Samen met hoveniersbedrijf H.W. Mollema verzorgt Hornbach deze Tuindemodag, die in het teken staat van terrasaanleg en tuininrichting. Bezoekers krijgen tips, adviezen en demonstraties van onder andere barbecues. Vermaak is er ook, voor ouder en kind. Zo zal een kettingzaagkunstenaar de mooiste creaties zagen en natuurlijk is er een koffiebar. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen of een moederdagcadeau knutselen.

Bezoekers zijn op zaterdag 30 april welkom van 10:00 tot 16:30 uur op de parkeerplaats van Hornbach, Groningerweg 45/2 in Groningen. Deelname is kosteloos.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall