Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Zelf meubels maken bij Hornbach

Timmer eigen salontafel of opbergkist

Zelf meubels maken. Dat doe je in een handomdraai na het bijwonen van de projectshow ‘Meubels Maken’ bij Hornbach . Tijdens deze interactieve en gratis sessie leer je in een uur hoe je zo’n klus aanpakt. De bouwmarkt organiseert deze workshop elk weekend in maart. Iedere vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 14.00 en 16.00 uur.

Salontafel en opbergkist
“De focus van deze projectshow ligt op het maken van kleinmeubelen”, vertelt Maarten Post, Marketing Manager Hornbach. “Deelnemers kunnen kiezen of zij een industriële salontafel of een steigerhouten opbergkist maken. Uiteraard onder begeleiding en met tips van onze experts. Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen.”

Eigen smaak
De specialisten van de bouwmarkt, laten niet alleen zien welke stappen er gezet moeten worden om een meubelstuk te maken. Ze vertellen ook alles over de materialen die nodig zijn voor de realisatie: van het juiste gereedschap tot hout en verf. “Want de finishing touch is minstens zo belangrijk als de basis. Deze projectshow is de ideale gelegenheid voor iedereen die zijn woning graag helemaal naar eigen smaak wil inrichten”, aldus Maarten Post.

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.hornbach.nl/projectshow.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall