Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Zo rolt Hornbach

Projectshow bouwmarkt in november in teken zelf schuifdeuren maken

Zonder schelden en tieren zelf een schuifdeursysteem installeren? Die klus niet op de lange baan schuiven, maar nog wel op zoek naar de handigste aanpak? Komende maand geeft Hornbach een gratis spoedcursus ‘Zelf schuifdeuren maken’. Deskundigen van de bouwmarkt laten in de weekenden van november aan bezoekers zien hoe iedereen dit karwei zelf in een handomdraai voor elkaar kan krijgen.

De projectshow van Hornbach is van 7 tot en met 29 november (met uitzondering van Geleen, Zaandam en Tilburg) Wie open staat voor nuttige tips over montage van rollende, hangende en dubbele schuifdeuren, kan voor demonstraties terecht op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. De experts van de bouwmarkt geven het eerste half uur een demonstratie, waarna geïnteresseerden zelf met de aangereikte wijsheden aan de slag gaan.

Speciale aandacht is er voor het eigen deurmerk van Hornbach: Pertura.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall