Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Zomerse gevoel langer in huis houden?

Projectshow Hornbach komende maand in teken van wanden vormgeven

De kleurenpracht van het najaar in huis halen? Of juist zin in een lange nazomer? Kortom, zonder veel moeite zelf de binnenmuren vormgeven? In september geeft Hornbach een spoedcursus ‘wanddecoratie’. De bouwmarkt laat gedurende de hele maand zien hoe klussers zelf, snel en eenvoudig, met creatieve afwerkingstechnieken aan de slag kunnen.

De projectshows vinden plaats in alle vestigingen (Hornbach Geleen uitgezonderd) van de bouwmarkt annex tuincentrum, van vrijdag 6 tot en met zaterdag 28 september. Wie alles wil leren over roesteffecten en zandstructuren kan voor een demonstratie terecht op vrijdagen van 18.30 tot 20.00. Op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur wordt er aandacht besteed aan de creatie van een moderne loft- en natuurstijl, terwijl de experts van Hornbach tussen 16.00 tot 17.00 de geheimen uit de doeken doen van gladde marmerwanden en lichtreflecties.

Palet aan mogelijkheden

Het is indrukwekkend wat wandkleuren en structuureffecten kunnen doen voor de sfeer in een ruimte”, vertelt Hans van Bemmel, hoofd inkoop bij Hornbach, aan de vooravond van de projectshows. “Opvallend daarbij is dat steeds meer klussers, naast de klassieke wandafwerking met een kwast en roller, van andere innovatieve technieken en gereedschappen gebruikmaken. Of het nu gaat om een marmer-, zand- of metaal-look, creativiteit kent bijna geen grenzen. Met onze projectshow proberen we die creativiteit nog meer te prikkelen. En wie verven te veel moeite vindt, kan ook kiezen voor effectbehang, dat je net als normaal behang met lijm op de wand plakt. Er is dus een groot palet aan mogelijkheden om zelf de stemming in huis te beïnvloeden!”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall