HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Zomerse gevoel langer in huis houden?

Projectshow Hornbach komende maand in teken van wanden vormgeven

De kleurenpracht van het najaar in huis halen? Of juist zin in een lange nazomer? Kortom, zonder veel moeite zelf de binnenmuren vormgeven? In september geeft Hornbach een spoedcursus ‘wanddecoratie’. De bouwmarkt laat gedurende de hele maand zien hoe klussers zelf, snel en eenvoudig, met creatieve afwerkingstechnieken aan de slag kunnen.

De projectshows vinden plaats in alle vestigingen (Hornbach Geleen uitgezonderd) van de bouwmarkt annex tuincentrum, van vrijdag 6 tot en met zaterdag 28 september. Wie alles wil leren over roesteffecten en zandstructuren kan voor een demonstratie terecht op vrijdagen van 18.30 tot 20.00. Op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur wordt er aandacht besteed aan de creatie van een moderne loft- en natuurstijl, terwijl de experts van Hornbach tussen 16.00 tot 17.00 de geheimen uit de doeken doen van gladde marmerwanden en lichtreflecties.

Palet aan mogelijkheden

Het is indrukwekkend wat wandkleuren en structuureffecten kunnen doen voor de sfeer in een ruimte”, vertelt Hans van Bemmel, hoofd inkoop bij Hornbach, aan de vooravond van de projectshows. “Opvallend daarbij is dat steeds meer klussers, naast de klassieke wandafwerking met een kwast en roller, van andere innovatieve technieken en gereedschappen gebruikmaken. Of het nu gaat om een marmer-, zand- of metaal-look, creativiteit kent bijna geen grenzen. Met onze projectshow proberen we die creativiteit nog meer te prikkelen. En wie verven te veel moeite vindt, kan ook kiezen voor effectbehang, dat je net als normaal behang met lijm op de wand plakt. Er is dus een groot palet aan mogelijkheden om zelf de stemming in huis te beïnvloeden!”

Lees ook ...